Web Analytics
More
    Reklāma

    Kanādā tuvāko divu mēnešu laikā tiks slēgti visi 15 Sony veikali

    Jaunākie raksti

    Sony pēdējās nedēļās veic dažādus maz izskaidrotus, bet nozīmīgus manevrus. Jau iepriekš ziņojām par iespējamu Sony mobilās divīzijas pārdošanu, kā arī mūzikas biznesam pienākuši grūti laiki. Šobrīd Sony oficiāli paziņojis, ka grasās slēgt visus Kanādā esošos ražotāja veikalus. Divu mēnešu laikā tikšot slēgti 15 veikali un atlaisti 90 darbinieki.

    Paziņojumā teikts, ka Sony grasās turpināt tiešsaistes veikala darbību, kā arī Sony produkcija būs iegādājama citos mazumtirdzniecības veikalos.

    ReklāmaAdvertisement

    Ražotājs nav oficiāli nācis klajā ar paziņojumu par vājiem pārdošanas rezultātiem, zemu peļņu vai neizpārdotiem noliktavu krājumiem. Vismaz Latvijā ir uzskats, ka Sony veidotie produkti (TV, fotoaparāti, viedtālruņi) ir augstas kvalitātes un tos pērk arī dizaina dēļ. Sony prot skaisti apvienot fotoaparātu un optikas lauciņā iekrātās zinības, lai tās liktu lietā veidojot viedtālruņu kameras. Vienīgi pēdējā laikā tiek runāts, ka nav atmaksājies Sony plāns veidot viedtālruņu flagmaņus ik sešus mēnešus.

    Milzīgs fiasko bija lielā datu noplūde no Sony serveriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    GundarsBarons
    20.01.2015 21:13

    Sony tiešām veido kvalitatīvas lietas, kuras tiešām izceļas ar kaut ko. Ko nevar teikt par visādiem hujavejiem un tamlīdzīgām pēdējā laikā popularitāti guvušām drazām.

    Reklāma