Web Analytics
More
    Reklāma

    Canon iepazīstina ar košajiem LS-100K un LS-123K Yellow minikalkulatoriem

    Jaunākie raksti

    Canon iepazīstina ar jaunu un košu K sērijas mini LS-100K minikalkulatoru, ar kuru tiek turpināta K sērijas sākotnējā krāsas un dzīves stila akcentēšanas koncepcija. Canon iepazīstina arī ar 2015. gada ierobežotās sērijas modeli LS-123K Yellow, kas radīts, lai papildinātu spilgtu krāsu cienītāju māju un biroja interjeru.

    Dzīvē nozīme ir arī mazām lietām – K sērijas mini LS-100K

    Jaunajos K sērijas minimodeļos ar eleganto un moderno dizainu apvienotas vienkārši lietojamas kalkulatora funkcijas un patīkams, kompakts korpuss, kas atdzīvinās mājas vai biroja vidi. Lai kāds būtu jūsu stils, ir iespēja izvēlēties no četrām atsvaidzinošām krāsām – zaļas, zilas, rozā un oranžas –, kuras papildina virsējā ietvara elegantā metāliskā apdare. Minikorpusā, kura izmērs ir tikai 118,5 mm x 83 mm, ietverts viss, kas vajadzīgs aprēķiniem, – liels 10 ciparu LCD ekrāns, kurā tiek parādīti vienādojumi, īpaši taustiņi nodokļa pieskaitīšanai vai atskaitīšanai, kā arī kopsummas atmiņas funkcija, kas palīdz veikt visbiežāk nepieciešamos aprēķinus.

    Reklāma

    2015. gada ekskluzīvais piedāvājums – LS-123K Yellow

    Jaunais LS-123K Yellow ir 2015. gada ierobežotās sērijas modelis, kas papildina esošo LS-123K sērijas modeļu klāstu. Piedāvājot tādas pašas intuitīvās funkcijas kā esošajā klāstā, LS-123K Yellow ietver 12 ciparu skārienekrānu un lielu LCD displeju, kas ļauj viegli nolasīt aprēķinus, kā arī noderīgo iebūvēto nodokļa aprēķinu funkciju.

    Videi draudzīgs dizains

    Abi modeļi ir izstrādāti, domājot par vidi un izmantojot gan saules, gan bateriju enerģiju, lai jūs varētu strādāt ilgāk. Tā pat kā lielākā daļa no Canon kalkulatoru klāsta, arī LS-100K un LS-123K Yellow ir daļēji izgatavoti no pārstrādātiem Canon materiāliem.

    LS-100K galvenās īpašības:

    • stilīgs dizains ar dzīves stila koncepciju;
    • 10 ciparu galda minikalkulators;
    • liels displejs;
    • kopsummas atmiņas un nodokļa aprēķina funkcijas;
    • daļēji izgatavots no pārstrādātiem Canon materiāliem.

    LS-123K galvenās īpašības:

    • moderns korpusa dizains;
    • 12 cipari un nodokļa aprēķina funkcija;
    • kopsummas atmiņa;
    • dubulta barošana (saules enerģija un baterijas);
    • 82 x 22,5 mm LCD ekrāns;
    • daļēji izgatavots no pārstrādātiem Canon materiāliem.
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    17.01.2015 22:36

    Hm….interesanti, kas ir mērķauditorija? Gadžetofīli, kas ir vīlušies un ir atmetuši ar roku, un vienīgais kas tiem vajadzīgs ir pliks kalkulators uz kura aprēķināt zaudējumus? Vai stilīgie mafijas grāmatveži, kuri darbojas ārpus grāmatvedības programmām? Tiešām, lūdzu apgaismojiet!

    KKTK
    18.01.2015 01:11
    Reply to  x

    Interjera elements. Ja darba galds ir tukšs…

    Renārs
    19.01.2015 08:44
    Reply to  x

    Skolniekiem to nesaprast. Strādājot birojā, kalkulators ir labs palīgs. Saskaitīju mūsu birojā 11 darba vietas – 12 kalkulatori.

    x
    01.02.2015 19:52
    Reply to  Renārs

    Oho. Tātad viens no jums ir ne tikai pieaudzis, bet pat izaudzis par profesionāli – lieto divus kalkulatorus vienlaicīgi :)

    Reklāma