Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamnedēļ Rīgā notiks programmatūras izstrādātāju konference Riga Dev Day 2015

    Jaunākie raksti

    Ceturtdien, 22. janvārī Rīgā, „Multikino” telpās, Mūkusalas ielā 71 no plkst. 08.30 līdz 18.00 notiks pirmā Baltijas mēroga programmatūras izstrādātāju konference Riga Dev Day 2015, kas pulcēs starptautiski atzītu lektoru komandu no ASV, Krievijas, ES un Baltijas valstīm.

    Dmitrijs Buzdins, Riga Dev Day 2015 organizatoru pārstāvis: “Šis ir nozīmīgs notikums Baltijas IT nozares profesionāļiem, jo pirmo reizi Rīgā tiek organizēta šāda mēroga praktiska konference par straujāk augošajiem programmatūras izstrādes segmentiem un to nākotnes attīstības modeļiem. Riga Dev Day 2015 programma sadalīta piecās, paralēli notiekošās sesijās, kuru saturs būs aktuāls plaša spektra programmatūras izstrādātājiem – sākot no finanšu institūciju IT sistēmu un datu bāžu izstrādātājiem un uzturētājiem, līdz mobilo ierīču aplikāciju un spēļu programmētājiem.”

    Reklāma

    Riga Dev Day 2015 atklās Ted Neward (Neward&Associates) no ASV ar lekciju “Iconoclasm” par vizionāriem programmēšanas nozarē un par to potenciāla pilnvērtīgu izmantošanu, konferences programmā iekļauta arī T. Neward praktiskā lekcija “The Busy Javascript Developer’s Guide to MEAN”.

    Konferencē praktiskas lekcijas lasīs 28 starptautiski atzīti lektori, tostarp arī tādi eksperti kā Oracle pārstāvis Henrik Ståhl (Zviedrija), Red Hat vadītājs Arun Gupta (ASV), Oracle izstrādātājs un pazīstamais blogeris Tim Hall (Lielbritānija), front – end programmatūras izstrādātājs un blogeris Krasimir Tsonev (Bulgārija), Odnoklassniki.ru pārstāvis Oleg Anastasyev (Latvija) un citi.

    Ar pilnu Riga Dev Day 2015 programmu iespējams iepazīties konferences interneta vietnē: http://www.rigadevday.lv, vairāk informācijas par visiem konferences lektoriem un lekciju tēmām pieejama saitē: http://ow.ly/d/2Qxl.

    Žurnālistu un blogeru akreditācija dalībai Riga Dev Day 2015 pieejama līdz 20. janvārim, rakstot uz e-pasta adresi media@rigadevday.lv.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma