Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC RE “trubiņkameras” atjauninājumi nodrošina video tiešraidi YouTube

    Jaunākie raksti

    HTC, tehnoloģiju izstādē CES 2015, Lasvegasā, ASV šodien izziņojis HTC RE kameras video tiešraides straumēšanas iespēju YouTube vietnē. Tagad lietotāji, savienojot RE kameru ar savu YouTube kanālu, var ērti dalīties ar savas dzīves mirkļiem, piedāvājot tos noskatīties tiešraidē jebkurā vietā pasaulē.

    Jaunā HTC RE kameras funkcija Android platformas ierīcēs būs pieejama no 9.janvāra, pirms tam bez maksas atjauninot RE aplikāciju Google Play. Savukārt bezmaksas atjauninājumi iOS platformai būs pieejami nedaudz vēlāk šogad. Jaunā video straumēšanas funkcija RE lietotājiem sniedz iespēju parādīt savas dzīves svarīgākos notikumus tiešraidē tiem, kuri nevar būt klāt. Ikviens draugs vai ceļojoši ģimenes locekļi varēs attālināti piedalīties pilnīgi visos dzīves notikumos.

    Reklāma

    Tiešraides funkcija ir viegli un parocīgi lietojama, nodrošinot iespēju sekot līdzi gan klavieru solokoncertam, gan niršanas piedzīvojumiem, mājdzīvnieku kurioziem un citiem īpašiem notikumiem. Izmantojot RE kameras aplikāciju, nepieciešams autorizēties savā YouTube kanālā un video straumēšanu tiešajā ēterā nodrošina lietotāja viedtālrunis. Pēc video tiešraides uzsākšanas atliek vien nosūtīt sev vēlamajiem cilvēkiem saiti vai to publicēt sociālajos tīklos. Saite paliks aktīva arī pēc tiešraides beigām.

    RE kameras izmērs un platleņķa fotografēšanas funkcija nodrošina, ka nepaliek palaists garām nekas pret ko lietotājs kameru pavērsis. Informācijas dublēšanai viedtālrunī, RE kamera ir papildināma ar MicroSD karti. Lietojot atbilstoši instrukcijai HTC RE kamera līdz 30 minūtēm ir piemērota filmēšanai ūdenī dziļumā līdz vienam metram.

    Video, kuriem būs norādīts publisks statuss, būs viegli pieejami ikvienam, kurš par to būs informēts vai atradīs YouTube vietnē. Ja video būs noteikta ierobežota pieejamība, to varēs noskatīties tikai lietotāja izvēlēti skatītāji.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lauris
    14.01.2015 21:47

    Ja nu Jums interesē aptaustīt dzīvē, notestēt un uzrakstīt- dodiet ziņu.

    Reklāma