Web Analytics
More
    Reklāma

    LG pārsteidz ar veļasmašīnā iebūvētu veļasmašīnu

    Jaunākie raksti

    Lai arī mūs CES 2015 tehnoloģiju izstādē vairāk interesē mobilo ierīču un datoru jaunumi, tomēr nevarēju palaist garām ziņu par jauno un visnotaļ interesanti uzbūvēto LG veļasmašīnu. Ja jau iepriekš esmu rakstījis par Samsung indukcijas plīti, tad ir vērts pieminēt arī LG veļasmašīnu.

    Ar ko tad šoreiz ir izcēlušies korejieši? Veļasmašīnas taču ir ellīgi smagas un tikpat garlaicīgas ierīces. CES 2015 ietvaros LG prezentēja jaunās TWIN Wash System veļasmašīnu, kas faktiski ir veļasmašīna veļasmašīnā. OK, ja vēlamies būt pavisam precīzi, tad zem vienas normālas no priekšas ielādējamas veļasmašīnas apakšā ir pabāzta mazāka un no augšas lādējama veļasmašīna. Praksē tas nozīmē, ka mazgājot drēbes mums nav jāmēģina piemeklēt visderīgāko programmu, bet varam vienlaicīgi mazgāt abās ierīcēs. Piemēram, lielajā veļasmašīnā ir lielākas un “rupjākas” drēbes, bet mazajā mūsu delikātās biksiņas. Rezultātā viena mazgāšanas cikla laikā mēs varam izmazgāt uzreiz visu veļas kaudzi. Mazā veļas mašīna (modeļi: WD100C* un WD200C*) ir izmantojama arī ar vecākām LG ražojuma veļasmašīnām un to var nedarbināt katrā mazgāšanas reizē.

    Reklāma

    Tas nav viss. Jaunās LG veļasmašīnas darbojas ātri un par savu darbību spēj padot ziņu uz mobilo aplikāciju. Tāpat jaunajās veļasmašīnās ir iekļauta Smart Diagnosis funkcija, kas ļauj ierīcei pašai konstatēt problēmas tās darbībā un brīdināt saimnieku pirms notikuši neatgriezeniski bojājumi.

    Diemžēl pagaidām LG nav norādījuši ierīces pieejamības un cenas informāciju.

    LG Electronics USA LG Twin Wash System

    AvotsLG
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma