Web Analytics
More
    Reklāma

    Izstādē CES 2015 LG prezentē paplašinātu OLED televizoru klāstu

    Jaunākie raksti

    Pēc pasaulē pirmā 4K OLED televizora debijas 2014.gadā LG Electronics (LG) starptautiskajā elektronikas izstādē CES 2015 prezentēja paplašinātu OLED televizoru klāstu. Ar septiņiem dažādiem jauniem 4K OLED televizoriem – elastīgiem, izliektiem un plakaniem modeļiem ar 55, 65 un 77 collu lieliem ekrāniem – LG OLED televizori piedāvā patērētājiem pilnīgi jaunu skatīšanās pieredzi, ko iedvesmojusi attēla kvalitāte ar ideālu melno toni un dabiskām krāsām.

    Visi LG 4K OLED televizoru 2015.gada modeļi aprīkoti ar kompānijas patentēto WRGB tehnoloģiju. Šī pikseļu struktūra ietver baltu apakšpikseli, kas nodrošina plašākas, dabiskākas krāsas. Šie televizori aprīkoti ar funkcijām, kas nodrošina attēlu atveidi ar ideālu melno toni un krāsām, kā arī neierobežotu kontrasta attiecību. LG Optimized True Color tehnoloģija regulē krāsu stabilitāti, neskatoties uz gaišuma variācijām, un nodrošina pirmšķirīgu skatīšanās pieredzi. Pateicoties maksimālajam reakcijas laikam 0,001ms apmērā, LG OLED televizori ir vairāk nekā 1000 reizes ātrāki salīdzinājumā ar parastajiem LCD plakano paneļu televizoriem.

    Reklāma

    LG Art Slim dizaina filozofija uzsvaru liek uz iespējami plānākā televizora radīšanu, vienlaikus saglabājot kopējo estētiku vienkāršu un minimālu. Caurspīdīgais statīvs rada iespaidu, ka televizors peld gaisā un maksimizē padziļinātu skatīšanās pieredzi, samazinot vizuālos traucēkļus ap ekrānu.

    LG OLED televizoru 2015.gada modeļi aprīkoti ar modernu skaņas sistēmas tehnoloģiju, kas izstrādāta sadarbībā ar audio ekspertu Harman/Kardon. 4.2 kanālu skaļruņu komplektu līdzsvaro un uzlabo LG ULTRA virtuāli telpiskā skanējuma sistēma, lai nodrošinātu jaudīgu, taču izsmalcinātu audio pieredzi.

    Tāpat visi jaunie modeļi ir aprīkoti ar LG patentētās Smart TV platformas jaunāko versiju webOS 2.0, kas nodrošina vienkāršāku, ērtāku un vēl intuitīvāku pieredzi ar uzlabotu televizora saskarni un vairākām iespaidīgām funkcijām.

    „LG veicina inovācijas, nodrošinot šo pirmšķirīgo televizoru tehnoloģiju plašākam patērētāju lokam,” norāda LG Electronics Home Entertainment Co. televizoru un monitoru ražošanas nodaļas vadītājs un vecākais viceprezidents Inkju Lī (In-kyu Lee). „LG uzskata, ka šis ir virziens, kurā televizoru nākotne dodas, un mēs turpināsim izstrādāt un paplašināt mūsu OLED piedāvājumus, līdzko tā kļūs par pieejamu izvēli visiem patērētājiem.”

    Patērētāju elektronikas asociācija izstādē CES 2015 atzinusi LG OLED televizoru līderpozīcijas globālajā tirgū, uzņēmumam piešķirot CES 2015 Inovāciju balvas, kuras saņem LG 77 collu izliektais 4K OLED televizors (modelis 77EG9900), 65 collu Art Slim izliektais 4K OLED televizors (modelis 65EG9600) un 55 collu Floating Art Slim plakano paneļu 4K OLED televizors (modelis 55EF9500).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma