Web Analytics
More
    Reklāma

    Programmatūras izstrādātāji saausās – klāt otrais LatCraft pasākums (06.01.2015)

    Jaunākie raksti

    Brīžiem rodas sajūta, ka programmatūras izstrādātājiem teju katru nedēļu tiek veltīti dažādi pasākumi un radītas kopā sanākšanas iespējas. Vēlos ātri painformēt par kādu interesantu pasākumu. Rīt, 6. janvārī, plkst. 18:30 Microsoft Latvija ofisā (Zaļā iela 1, Rīga) norisināsies otrā LatCraft programmatūras izstrādātāju kopienas tikšanās. Ar prezentācijām uzstāsies tādi jomas profesionāļi kā Māris Veide, Raimonds Simanovskis un Jakubs Nabrdaliks.

    • Epiphany From A Specialist As Worst CIO Ever (Maris Veide | E-Global Trade & Finance Group, Inc) – Maris will share his empirical findings from two very distinct perspectives of IT Specialist and CIO – how kicking some ice is related to to literally breaking speed limits while going to work, which [just as a side effect] – leads to earning a lot more money too.
    • Building Technical Competence (Raimonds Simanovskis | EazyBi) – Raimonds Simanovskis has been CTO for large software development company and now is CEO/CTO of a small startup. He will talk about several topics and compare from his experience what has been common and what different in large and small teams.
    • Game Of Throneware (Jakub Nabrdalik | 4finance) – Jakub will reveal how not to get killed when a developer becomes a manager. What happens, when you become a manager? How do you organize teams, workspace? How do you help people? How do you deal with politics, communication? And much more.

    LatCraft programmatūras izstrādātāju (meistaru) kopienu veido paši aktīvākie Latvijas IT sabiedrības pārstāvji un šīs bezpeļņas organizācijas mērķis ir attīstīt visaugstāko programmatūras izstrādes kultūru Latvijā. Lai sasniegtu šo mērķi katra mēneša pirmajā otrdienas vakaros tiek organizēti pasākumi, kurā to dalībnieki var klausīties profesionāļu lekcijas un komunicēt ar kolēģiem.

    Reklāma

    Zemāk var noskatīties LatCraft pasākumu sērijas atklāšanas video (šajā pasākumā viena prezentācija tika veltīta sarunai par to kā tika uzbūvēts sociālais tīkls Ask.fm). Par kuplo apmeklētāju skaitu liecina fotogrāfijas no pasākuma. Tāpat ir vērts pievienoties LatCraft Facebook grupai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    eduardsi
    05.01.2015 22:25

    Laipni lūgti! Pievienošu, ka pasākums ir domāts arī citiem IT pārstavjiem – IT administratoriem, testētājiem, analitiķiem un vadītājiem.

    Mārtiņš
    06.01.2015 09:19
    Reply to  eduardsi

    cik “laipni”… varbūt ap 17iem-18iem tanī 6. datuma pievakarē varēja uzaicināt?

    06.01.2015 09:38
    Reply to  Mārtiņš

    Nekas, tagad zināsi kad notiks nākamais pasākums un varēsi laicīgi ieplānot tā apmeklējumu. Jācer, ka šodienas pasākums tiks nofilmēts tāpat kā pirmais.

    Kaspars
    07.01.2015 08:54

    Vispār šāda tipa semināri šķiet diezgan interesanti, ja piesaista interesantus runātājus..
    Ar interesi noskatījos video par ask.fm (iepriekš šķita tādi klusi, kas lieki publiski nerunā, tāpēc bija ļoti interesanti)
    Ap 100 cilvēkiem gan taj zālei šķied daudz par daudz, tāpēc būtu ļoti jauki, ja viss tiktu ierakstīts un likts youtube.

    Mājaslapa gan šķiet mazliet haotiska – tā arī neatradu visas pirmā pasākuma tēmas :(

    eduardsi
    07.01.2015 14:13
    Reply to  Kaspars

    Kaspar,

    Paldies par komentāriem! Otrajā pasākumā visiem izdevās atrast sēdvietu; kas attiecās uz mājaslapu – plānojam uzlabot tuvākā laikā, šobrīd strādājam uz UX; pagaidām, lai būt lietu kursā, labākais variants ir pievienoties vienai no mūsu social network grupām – Facebook, LinkedIn, Twitter.

    Reklāma