Web Analytics
More
    Reklāma

    Parrot RNB 6 ienesīs Android Auto un CarPlay arī vecākos auto modeļos

    Jaunākie raksti

    Viedas izklaides un informatīvās sistēmas jaunās automašīnās būs pieejamas jau pavisam drīz par nelielu, bet taisnīgu samaksu. Diemžēl Apple CarPlay un Google Android Auto atbalsta dažādi auto ražotāji, nemaz nerunājot par jaunas mašīnas iegādes niansēm un izmaksām. Abas sistēmas vienlaikus atbalstīs vairāki autoražotāji, bet ne visi. Lai mazinātu vecu auto īpašnieku sarūgtinājumu, jau iepriekš Pioneer NEX sērijā iekļautas CarPlay funkcijas.

    Spēlē iesaistās arī Parrot ar RNB 6 modeli, kas aizstās esošo automašīnas maģīti ar jaunākajām viedajām izklaides tehnoloģijām. Parrot RNB 6 iekļautas Apple CarPlay un Google Android Auto iespējas.

    Reklāma

    Parrot RNB 6 ievietošanai automašīnā būs nepieciešama dubultā DIN vieta priekšējā paneļa vidusdaļā. Parrot RNB 6 aprīkots ar 7 collu kapacitīvu HD ekrānu un HDMI ieeju. Parrot RNB 6 saņēmis FM/AM radio un iespēju pieslēgt satelīta radio. Ražotājs pagaidām neatklāj Parrot RNB 6 cenu, bet nekāda zemā tā nebūs. Pioneer NEX automašīnas izklaides centri maksā sākot no $800.

    parrot-rmb-6-1-of-8

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    deni2s
    05.01.2015 15:21

    Cik esmu lasījis par Parrot uz Android bāzētiem produktiem priekš auto, tad atsauksmes nebija pārāk pozitīvas – bieži karās (paveicas, ja tajā brīdī nekas neskanēja), bieži jārestartē.

    Viktors
    06.01.2015 16:14

    Nedaudz čakarīgāk, tomēr lētāk būs ievietot piemēram nexus 7 planšeti.

    Reklāma