Web Analytics
More
    Reklāma

    Trešo gadu pēc kārtas par visvairāk piratizēto seriālu atzīts “Game of Thrones”

    Jaunākie raksti

    Mūsdienās par kāda seriāla vai filmas popularitāti priekšstatu var gūt ne tikai pēc to oficiālo skatījumu skaita (piemēram, kinoteātros), bet arī pēc to pieprasījuma dažādos legālos un ne pārāk legālos failu apmaiņas servisos. Loģiski, jo cilvēki kaut ko vairāk lejupielādē, jo tam ir jābūt populārākam.

    Par autortiesībām un to pārkāpšanas gadījumiem rakstošais blogs TorrentFreak ir apkopojis informāciju par aizvadītā gada visvairāk piratizētajiem televīzijas seriāliem. Tikusi apkopota informācija par atsevišķu seriālu epizožu lejupielāžu skaitu no dažādiem BitTorrent trekeriem. Statistikā nav iekļauta informācija par tiešsaistes straumēšanas (piemēram, Megogo) vai tiešsaistes failu uzglabāšanas servisiem, tādējādi kopējie pirātisma līmeņi realitātē ir būtiski augstāki.

    Reklāma

    Trešo gadu pēc kārtas visvairāk piratizētais seriāls ir “Game of Thrones” un jāatzīmē, ka pēdējo (ceturto) seriāla sezonu noslēgusī epizode pēc TorrentFreak veiktās uzskaites atzīta par visaktīvāk lejupielādēto epizodi BitTorrent tīklos. Vienlaicīgi to lejupielādēja vairāk nekā 254 114 lietotāji.

    Zemāk tabulā var apskatīt informāciju par citiem 2014. gada populārākajiem seriāliem.

    2014-12-30_1826

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma