Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung izziņo pasaulē pirmo “viss vienā” datoru ar ieliektu displeju

    Jaunākie raksti

    Šogad iepriekš jau ziņojām, ka Samsung Eiropā pārstāj tirgot portatīvos datorus un vairāk koncentrējas uz mobilo ierīču pieejamības nodrošināšanu. Tomēr tas nenozīmē, ka Samsung pilnībā pārstāj veidot datortehniku.

    Nākošnedēļ saulainajā Lasvegasā notiekošajā elektronikas izstādē CES 2015 Samsung atrādīs divus jaunus Windows 8.1 datorus. Izstādē būs apskatāms jaunākais Series 9 sērijas portatīvais dators, kas ir plānākais jelkad radītais Samsung portatīvais dators. Ierīce ir aprīkota ar 12.2 collu 2560 x 1600 pikseļu izšķirtspējas displeju, ir 11.8 mm plāna un sver 950 gramus. Datoru darbina 2 GHz ātrs Intel Core M 5Y10C procesors ar 8 GB operatīvo atmiņu un 256 GB SSD iebūvēto atmiņu lietotāja datiem. Ražotājs sola līdz 12 stundu ilgu darbības laiku ar vienu uzlādi.

    Reklāma

    Jaunais Samsung Series 9 portatīvais dators
    Jaunais Samsung Series 9 portatīvais dators

    Krietni interesantāka ierīce ir jaunais Samsung Series 7 All-in-One dators. Esam redzējuši ieliektus displejus televizoros, monitoros un nu arī “viss vienā” tipa datoros. Visādi citādi tas ir “parasts” dators, ko darbina Intel Core i5 procesors ar 8 GB operatīvo atmiņu un 128 GB SSD un 1 TB klasiskā cietā diska komplektu. Ieliektā 27 collu displeja izšķirtspēja ir 1920 x 1080 pikseļi.

    Šobrīd nav skaidras abu ierīču cenas un pieejamības informācija. Latvijā visdrīzāk oficiāli šos datorus nesagaidīsim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Imants Imants
    30.12.2014 14:20

    “Latvijā visdrīzāk oficiāli šos datorus nesagaidīsim.”
    Žēl gan. Labs, ātrs, jaudīgs un, kas ir ļoti svarīgi, kluss “All-in-one” dators mani pat ļoti interesētu, tiesa gan, ar nosacījumu, ka var pievienot vēl vismaz vienu monitoru (vēlams divus).

    Reklāma