Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC grasās 2015. gadā uzlabot savus budžeta klases viedtālruņu modeļus

    Jaunākie raksti

    Par interesantu cīņas arēnu šogad kļuva lēto viedtālruņu ražošana. Sony jau paziņoja, ka negrasās un nespēj konkurēt budžeta klases tirgū ar Lenovo, Xiaomi un citiem ražotājiem. Samsung savus spēkus vairāk velta flagmaņiem un ierasts, ka arī HTC vairāk zināms kā viena flagmaņa ražotājs, bet pārēji modeļi ir dārgi un nekonkurētspējīgi.

    HTC Ziemeļāzijas prezidents Džeks Tongs (Jack Tong) paziņojis, ka 2015. gadā paredzēts ražot vairākus budžeta klases 4G Android viedtālruņus, lai apmierinātu augošo pieprasījumu tieši šajā tirgus segmentā. Arī HTC grasās tos tirgot tiešsaistē, tādā veidā samazinot viedtālruņu pārdošanas izmaksas.

    Reklāma

    HTC ir diezgan slinki uz daudzu modeļu laišanu tirgū, tāpēc tiek pieļauts, ka arī ASV un Eiropa varētu iegūt kādu no jaunajiem 4G modeļiem.

    Pēdējos mēnešos HTC strādājis pie sporta kameras RE, kā arī dažiem viedtālruņiem. Tomēr visi no ražotāja gaida jauno HTC One (M9) modeli. Ir neliela iespēja, ka tas tiks prezentēts jau CES 2015 laikā, bet, visticamāk, nāksies paciesties līdz martam, kad Barselonā notiks MWC 2015.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma