Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony domā par sava mūzikas biznesa pārdošanu

    Jaunākie raksti

    Izskatās, ka pēdējos gadus ne pārāk spīdoša situācija ir Japānas biznesā un arī šīs valsts lielās kompānijas cīnās ar problēmām. Tā gigants Sony, jau sazin cik gadus atrodas nemitīgā stresā. Ik pa laikam pavīd cerības vienā vai otrā virzienā, bet tad tās atkal pazūd. Un kas pie vainas, vai pašu dīvainais menedžments vai kas cits, ej nu sazini.

    Taču nupat laikam lietas tiešām ir sliktā kombinācijā, jo kompānijas gatavojas pārdot vai vismaz domā par pārdošanu, saistībā ar vienu no saviem peļņu nesošākajiem biznesiem. Runa ir par Sony mūzikas biznesa sadaļu.

    Reklāma

    Skaņu ierakstu kompānija Sony/ATV Music Publishing, kuras līdzīpašnieki ir Sony, tiek vērtēta aptuveni 1,5 līdz 2 miljardu USD cenā. Un ir vērts atcerēties, ka tieši viņiem pieder The Beatles lielākās ierakstu daļas autortiesības. Turklāt Sony Music Entertainment 2012. gadā par 2,2 miljardiem USD iegādājās kompāniju EMI Music Publishing – EMI Group mūzikas ierakstu biznesu. Vai arī šis aktīvs tiks izlikts pārdošanā kopā ar Sony/ATV Music Publishing, šobrīd nav zināms.

    AvotsWSJ
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma