Web Analytics
More
    Reklāma

    LG izstādē CES 2015 iepazīstinās ar Music Flow Wi-Fi audio tehnikas sēriju

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) Lasvegasā, starptautiskajā elektronikas izstādē CES 2015, prezentēs jaunākās Music Flow Wi-Fi sērijas ierīces, kas ietvers kompānijas pirmo ar akumulatoru darbināmo portatīvo Wi-Fi skaļruni (modelis: H4 Portable/NP8350), uzlabotas Wi-Fi Sound Bar audio sistēmas (modeļi: HS7/LAS750M un HS9/LAS950M) un Streaming 3D Blu-ray Disc/DVD atskaņotāju (modelis: BP550). Jaunie skaļruņi ir savienojami ar visām Android un iOS ierīcēm.

    Visas LG Music Flow Wi-Fi sērijas ierīces iespējams lietot atsevišķi, kā arī ar Advanced Wireless Network vai Dual Band Wi-Fi (2.4/5Ghz) tehnoloģiju palīdzību sinhronizēt vienu ar otru, padziļinātākai audio pieredzei. LG Music Flow Wi-Fi sērijas produktus iespējams savienot ar jebkuru viedo ierīci mājas tīklā, kamēr tradicionālajiem Bluetooth skaļruņiem ir attāluma ierobežojums aptuveni septiņi metri. Turklāt, salīdzinājumā ar citiem bezvadu skaļruņiem, mūzikas straumēšana Music Flow Wi-Fi sērijas skaļruņos no viedtālruņa turpinās nepārtraukti, pat zvana saņemšanas brīdī. Skaļruņi ir sinhronizējami arī ar tādiem digitālās mūzikas straumēšanas pakalpojumu sniedzējiem kā Spotify, Deezer, Napster un Tunein.

    Reklāma

    LG H4 Portable/NP8350 ir uzņēmuma pirmais bezvadu skaļrunis ar iebūvētu akumulatoru. LG Music Flow Wi-Fi sērija arī ietver divas bezvadu Sound Bar audio sistēmas – HS7/LAS750M, kas nodrošina nevainojamu HD skaņu un HS9/LAS950M, kas piedāvā vienreizēju un dziļu akustiku. Šie modernie skaļruņi spēj ar bezvadu savienojumu arī sinhronizēties ar LG NP8350 Home Cinema režīmā. LG BP5503D Blu-ray Disc/DVD atskaņotāju arī iespējams savienot ar LG Music Flow Wi-Fi sērijas skaļruņiem, lai straumētu mūziku no jebkura CD/DVD diska vai USB pieslēguma.

    Pateicoties Auto Music Play funkcijai, viedtālrunī atrodamā mūzika automātiski tiks atskaņota Music Flow Wi-Fi skaļrunī, kad tālrunis tam pietuvosies pusmetra attālumā. Tāpēc jūs varat klausīties mūziku austiņās pa ceļam uz mājām un tā tiks automātiski atskaņota jūsu dzīvojamās istabas Wi-Fi Sound Bar audio sistēmā, kad ienāksiet mājoklī.

    Music Flow Wi-Fi ierīces atbalsta arī HomeChatTM saziņas funkciju, kas sniedz lietotājiem iespēju pārvaldīt ierīču darbību ar viedtālruni, izmantojot LINE aplikāciju. Ar HomeChatTM lietotāji var īsziņas veidā iesūtīt instrukcijas, piemēram, „atskaņot džeza mūziku, kad es ierodos mājās” vai „izslēgt mūziku plkst. 22:00”. HomeChatTM var arī tikt izmantots kā personīgais asistents, uzstādot modinātājus un brīdinot par gaidāmajiem notikumiem.

    LG Music Flow Wi-Fi Series 001

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    29.12.2014 16:48

    HiFi? :D Ai nu beidziet. Es LG atļauju ražot putekļu sūcējus. Bija labs, gāja ilgi, līdz vairs nevarēja nopirkt maisiņus…

    Reklāma