Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung atteiksies no ChatOn 1. februārī

    Jaunākie raksti

    WhatsApp, Facebook Messenger un citas saziņas aplikācijas likušas pārdomāt Samsung par pašu veidota ChatOn servisa turpmāku uzturēšanu. Jau iepriekš ziņojām, ka Samsung grasās ChatOn servisu slēgt, bet tobrīd nebija skaidri spēles noteikumi.

    ChatOn ir Samsung veidots saziņas serviss, kas darbu uzsāka 2011. gadā. ChatOn šobrīd lietojot 120 pasaules valstīs, bet tas ir zaudējis savu aktualitāti, jo vairums izmanto tādus saziņas milžus kā WhatsApp vai Skype. Neesmu redzējis, ka kāds savā viedtālrunī izmantotu ChatOn iespējas.

    Reklāma

    CNET ziņo, ka ChatOn servisa darbība tiks pārtraukta 2015. gada 1. februārī gandrīz visā pasaulē. ASV teritorijā ChatOn vēl arvien turpinās darbību, bet ne ilgu laiku. Tam pamatā ir līgumi ar mobilo sakaru operatoriem. Tikko tie beigsies, tā arī ASV tiks izrauts ChatOn servera elektrības vads.

    Uzņēmuma iekšienē norit milzīgas restrukturizācijas un šo to izjutīs arī lietotāji. Tiek ziņots, ka Samsung grasās atteikties no trešās daļas viedtālruņu modeļu, kā arī izmaiņas vērojamas uzņēmuma vadībā. Samsung nākas optimizēt izmaksas un piebremzēt, jo ļoti veikli tirgū ienāk daudz lētāku viedtālruņu ražotāji, kas Samsung izspiež no pozīcijām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma