Web Analytics
More
    Reklāma

    Swedbank mobilajā aplikācijā naudu var nosūtīt neievadot kodu no kodu kartes vai kalkulatora

    Jaunākie raksti

    Palielinoties mobilās aplikācijas lietojumam, Swedbank turpina ieviest jaunus risinājumus, kas klientam ļauj vēl ērtāk lietot banku mobilajā telefonā. Tagad Apple un Android viedtālruņu lietotāji, izmantojot Swedbank mobilās aplikācijas Beta versiju, var nosūtīt nelielas naudas summas saviem saņēmējiem no definēto un pēdējo veikto maksājumu saraksta, iztiekot bez kodu kartes vai kalkulatora.

    Jaunais pakalpojums būs noderīgs daudzās dzīves situācijās, piemēram, nosūtot bērnam kabatas naudu, sadalot rēķinu restorānā vai savācot naudu kopīgai dāvanai.

    Reklāma

    Lai sāktu lietot šo iespēju, ir jāielādē vai jāatjauno bezmaksas Swedbank internetbankas aplikācija savā telefonā, tad vienu reizi jāautorizējas aplikācijā ar kodu karti vai kalkulatoru un tās uzstādījumos jāaktivizē pakalpojums “Naudas sūtīšana”. Pēc tam jebkurā vietā un diennakts laikā, kur vien darbojas mobilais telefons un ir piekļuve internetam, cilvēkiem no sava maksājuma saraksta varēs nosūtīt līdz 30 eiro vienā reizē. Mēnesī, izmantojot ijauno pakalpojumu, var nosūtīt līdz 150 eiro.

    “Mobilais telefons ir pārvērtis to, kā cilvēki var rīkoties ar savu naudu. Ja agrāk situācijās, kad pazīstamam cilvēkam vajadzēja iedot naudu, bija jāmeklē bankomāts vai kodu karte pārskaitījumam, tad nelielas naudas summas saviem saņēmējiem var nosūtīt telefonā, kas vienmēr līdzās, ar vienu rokas kustību. Šādā veidā klients var nosūtīt nelielu summu tiem cilvēkiem, kurus viņš pats būs definējis internetbankā vai kuriem iepriekš jau pārskaitījis naudu. Taču, tā kā mobilais telefons mūsdienās kļuvis par ierīci, kurā tiek glabāta dažāda būtiska informācija un veiktas naudas lietas, aicinu izveidot paroli pašam telefonam un neļaut to lietot citiem,“ saka Ģirts Bērziņš, Swedbank Baltijas klientu apkalpošanas kanālu kompetences centra vadītājs.

    Īpašais bezmaksas iepazīšanās periods nelielu naudas summu sūtīšanai, neizmantojot koda karti vai kalkulatoru, starp Swedbank kontiem turpināsies līdz 2015.gada 1.martam. Pēc tam tiks ieviesta neliela abonēšanas maksa – 0,07 eiro par vienu naudas sūtījumu. Savukārt maksa par naudas sūtīšanu uz citu banku paliek nemainīga un tie ir 0,36 eiro par vienu pārskaitījumu.

    Swedbank turpinās attīstīt mobilo aplikāciju, tāpēc aicina aktīvi iesaistīties arī klientus, daloties savās atsauksmēs un ierosinājumos, aizpildot aptauju, kas pieejama Swedbank tīmekļa vietnē.

    Swedbank aplikāciju mobilajiem telefoniem aktīvi izmanto jau 67 000 bankas klientu. Tas ir noderīgs rīks lietotājiem ar aktīvu dzīves veidu, kuriem ir svarīgi un ērti pārvaldīt savas finanses neatkarīgi no atrašanās vietas un laika.

    screen322x572 screen322x572 (1) screen322x572 (2)

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Austris Laizāns
    23.12.2014 12:58

    Nu viņi vismaz varēja notestēt, lai update uzliekas bez problēmām. Zinu vairākus gadījumus, kad, lai lietotu aplikāciju tā bija jāinsatlē pa jaunu, update scenārijs nestrādāja!

    Andris Ješevics
    19.02.2015 20:51

    Ideja ir ļoti laba, bet šai idejai ir arī savs mīnuss. Mīnuss ir tāds ka, ja piemērām pusaudzis tiek pie savas mammas vai tēta telefona un redz ka, programmas process telefonā aktīvi darbojas un zin vecāku bankas ID un Password un no vecāku konta naudu pārskaita uz savu vai arī uz citu. Kā arī Swedbank programmas process telefonā ir aktīvs un pēkšņi telefons sāk niķoties un notiek kautkāds misēklis un naudā vienā mirklī pazūd.Un pat ja programmas process telefonā nav aktīvs telefons pēkšņi sāk niķoties un atver nejauši Swedbank programmu un izdara to ko nevajag. Aizsuta naudu uz citu kontu

    Reklāma