Web Analytics
More
    Reklāma

    Minecraft spēles radītājs pārsola Beyoncé un Jay-Z – par 70 miljoniem dolāru nopērk mājokli Beverlihilsā

    Jaunākie raksti

    Līdz brīvdienām mūs šķir pavisam nedaudz, tāpēc sāksim šo dienu ar kādu gana interesantu un tikai mazliet ar tehnoloģijām saistītu ziņu. Septembra beigās jau rakstījām par to, ka Microsoft par 2.5 miljardiem ASV dolāru nopirka populāro videospēli Minecraft. Tās izstrādātājs zviedrs Markuss Persons (Markus “Notch” Persson) toreiz teica, ka ir noguris no spēles popularitātes izraisītās uzmanības, tāpēc nodod to Microsoft tālākai attīstīšanai. Tomēr Markuss nekur nav nozudis un jau atkal pamanījies likt par sevi zināt. Viņš ir iegādājies sev jaunu mājokli.

    Un nevis kaut kādu tur mazu divistabu dzīvokli Imantā, bet gan 70 miljonus ASV dolāru vērtu iespaidīgu villu šikākajā Beverlihilsas rajonā. Cik iespaidīgu? Šajā mājoklī ir speciāla saldumu istaba, auto istaba, kinoteātris, vodkas un tekilas bāri, kā arī astoņas guļamistabas un veselas 15 vannas istabas. Markuss mājokli iegādājies pilnībā mēbelētu un aprīkotu ar tehniku.

    Reklāma

    Interesanti, ka par šo mājokli izsolē piedalījušies arī popkultūras spīdekļi Beyoncé un Jay-Z. Tomēr Minecraft radītājs superpāri ir pārsolījis un iegādājies šo mitekli.

    Beverlihilsā šādas villas nav nekāds retums un tās var uzskatīt par labu ieguldījumu, jo nākotnē šādu īpašumu vērtība tikai celsies.

    AvotsCurbed
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    kurbads
    19.12.2014 10:07

    8 guļamistabas un 15 vannasistabas…. interesanti :D

    ccc
    21.12.2014 12:05

    žēl, ka es neprotu pretīga paskata spēles taisīt

    Reklāma