Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung neturpinās U sērijas viedtālruņu izstrādi

    Jaunākie raksti

    Samsung šajā gadā ir piedzīvojis vairākus triecienus, kas tehnoloģiju milzim likuši pārdomāt tā uzņemto kursu viedierīču lauciņā. Ejošākais Samsung produkts, protams, ir katru gadu atjauninātā Galaxy S flagmaņu līnija. Nelielu spērienu Samsung ieguvis, izveidojot Galaxy A sēriju, kuru raksturo daļēja metāla apdare. Kādu mirkli atpakaļ apskatītais Galaxy Alpha uzskatāms par Galaxy A sērijas priekšvēstnesi.

    Iepriekš virmoja baumas, ka Samsung varētu ķerties klāt pie jaunas Galaxy U sērijas izveides. Galaxy U sērija varēja kļūt par augstvērtīgi nostrādātu viedtālruņu sēriju, bet, visticamāk, Samsung modeļu skaita samazināšanas dēļ mēs to tā arī neieraudzīsim. Galaxy U sērijai vajadzēja būt plānai un veiktspējīgai.

    Reklāma

    Baumas par Galaxy U sēriju iezīmēja ultra plānus viedtālruņus (ap 6.15 mm), kas aprīkoti ar Samsung paša veidoties astoņu kodolu Exynos 5433 procesoriem, vismaz 2 GB RAM, 5.0 collu 1080p Super AMOLED ekrāniem un 16 megapikseļu galveno kameru. Protams, neiztikt bez Android 5.0 Lollipop, 4G mobilo datu savienojuma un pieņemam akumulatora.

    Diemžēl Galaxy U sērijas iznākšana atlikta uz nenoteiktu laiku vai pat pavisam. Varbūt tas pat ir labi un ražotājs varēs lielāku uzmanību pievērst samazinātajam viedierīču modeļu skaitam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma