Web Analytics
More
    Reklāma

    Skype Translator – dažādu valodu tulks reālajā laikā

    Jaunākie raksti

    Viena no patīkamajām un noderīgajām tehnoloģiju tendencēm, kura attīstās pēdējā laikā īpaši strauji, ir reālā laika tulkošanas sistēmas. Ar to cītīgi rosās Google, un arī Microsoft ar Skype netaisās atpalikt. Tāpēc nupat testa režīmā ir sākusi strādāt funkcija Skype Translator.

    Jaunā funkcija pagaidām ir pieejama tikai izmēģinājuma režīmā, un iesākumā balss tulkotājs atbalstīs angļu un spāņu valodu. Kas arī saprotams, jo pirmie šo iespēj saņems ASV iedzīvotāji. Šobrīd Skype Translator Preview darbojas Windows 8.1 un Windows 10 Technical Preview (9860) vidē. Iepriekš tika demonstrēts variants ar angļu un vācu valodas izvēli, taču tas šobrīd nav pieejams.

    Reklāma

    Skype šo iespēju pozicionē kā mācību iestādēm paredzētu, un arī sistēmas testēšana notika mācību iestādēs. Ir paredzēts, ka vienlaikus ar runas tulkošanu, Skype Translator nodrošinās tulkošanu arī teksta ziņojumu režīmā. Šeit būs vairāk kā 40 valodu atbalsts un ir cerība, ka arī latviešu valoda būs to starpā. Pagaidām jūs variet reģistrēties, lai piedalītos Skype Translator testēšanā, saziņas rīka interneta vietnē.

    [youtube http://www.youtube.com/watch?v=YvUk4EBV2FI&w=640&h=360]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma