Web Analytics
More
    Reklāma

    Philips Pronto universālā pults ir iPhone aplikācija un Bluetooth ierīce

    Jaunākie raksti

    Universālo pulšu pasaule ir visai niecīga – pie mums ir zināma Logitech produkcija, kā arī daži būs dzirdējuši par Philips Pronto pultīm. Sākotnēji universālās pultis bija programmējamas un ar pogām. Pēcāk, sekojot jaunajai modei, tās saņēma skārienekrānus. Logitech Harmony spēra nākamo soli ar Ultimate Hub jau pagājušajā gadā un tagad seko arī Philips Pronto.

    Philips Pronto Peel iznāks janvārī un šī izstrādājuma cena būs ap $50. Pronto Peel sadarbosies ar Peel Smart Remote aplikāciju, kas sākotnēji nonāks iOS viedierīcēs, bet pēcāk, iespējams, arī Android. Pronto Peel faktiski uztvers viedtālruņa Bluetooth signālus no aplikācijas un pārveidos tos televizoram vai mūzikas centram saprotamos infrasarkanos signālos. Tiks izmantota mazprasīgā Bluetooth LE (Bluetooth low energy) tehnoloģija, kas pieejama jau iPhone 4S un jaunākos iPhone viedtālruņos.

    Reklāma

    Lai arī ideja izmantot jau esošus ekrānu un Bluetooth savienojumu atsevišķas ierīces darbināšanai nav jauna, tomēr tā ir ļoti ērta. Philips Pronto Peel iespējams novietot kaut kur neuzkrītoši telpā un televizoru vadīt ar viedtālruni. Nav pat nepieciešams īpaši iegādāties ar infrasarkano raidītāju aprīkotu viedtālruni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mikus Karlsons
    16.12.2014 14:24

    Nu tik vienkārši ar to “nolikt kaut kur” nemaz nebūs. Tā manta raida IR signālu uz izvēlēto iekārtu, kas nozīmē, ka televizoram, Blu ray atskaņotājam, vai kam nu tur vēl, būs jābūt mantiņas redzamības lokā. Ideja jau laba, un cena vēl labāka, taču ja jau gribās visu un uzreiz, tad Logitech Harmony Hub ar pilnu signālu spektru būs labāka. Jo ir jau tīkla mantas, kuras to IR nesaprot, u.c.

    Reklāma