Web Analytics
More
    Reklāma

    Nexus 5 ražošana ir pārtraukta

    Jaunākie raksti

    Jau iepriekš ziņojām, ka gadu vecais Nexus 5 drīzumā no mums var pavisam atvadīties, jo no Google Play veikala pazudušas viedtālruņa baltās un sārtās versijas. Līdz ar to izskanējušas baumas, ka 2013. gada Nexus flagmanis drīzumā pavisam tiks izņemts no Google Play veikala.

    Nexus 5 ir iemīļots, salīdzinoši lēts pagājušā gada flagmanis. Tieši zemā cena un plašā pieejamība Nexus 5 padarīja īpašu ne tikai starp iepriekšējiem Nexus viedtālruņu modeļiem, bet arī daudz plašāk. Iepriekš Nexus bija lielu Android entuziastu zīmols, bet Nexus 5 to ienesa arī mājsaimnieču un frizieru ikdienā.

    Reklāma

    Google ir apstiprinājusi, ka no Google Play veikala izņemtais sarkanās un baltās krāsas Nexus 5 tiešām ir priekšvēstnesis Nexus 5 nāvei, jo modelis ir noņemt no ražošanas pavisam. Google Play veikalā Nexus 5 būs pieejams vēl visu 2015. gada pirmo ceturksni vai līdz saražotie viedtālruņu krājumi izsīks.

    Šis ir brīdis, kad Nexus 5 cena atkal varētu celties. Pavisam noteikti tas notiks izsoļu portālos, bet veikalos Nexus 5 cena varētu palikt nemainīga. Lielie nogaidītāji var necerēt – vairs lētāks Nexus 5 nekļūs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Imants Imants
    16.12.2014 11:19

    Viss mainās, un nekas nav mūžīgs. :-) Notiekošais man atgādina Nokia 6310i vēsturi. Tas bija augstu vērtēts, iecienīts un iemīļots aparāts vēl ļoti ilgi pēc ražošanas pārtraukšanas. Pazīstu cilvēkus, kas to lieto joprojām. Bet, nekas – Nexus 5 īpašnieki varēs sevi mierināt, ka viņu īpašumā (kabatās) ir kaut kas labs.

    v
    16.12.2014 13:00
    Reply to  Imants Imants

    Kas tad to sapuvušo noķi lieto? Tava ome?

    Imants Imants
    16.12.2014 15:27
    Reply to  v

    >> v
    No kurienes Tevī tāda augstprātība un nicinājums pret citiem? Aparātu lieto cilvēks, kam vajadzīgs labs telefons ar ļoti stabilu signāla uztveršanas un raidīšanas spēju vietās, kur pārklājums nav perfekts, un kam dziļi vienaldzīgs ir viss tas, kas telefonā varētu būt svarīgs Tev. Tu taču viņam to nepārmetīsi, vai ne?

    16.12.2014 13:22
    Reply to  Imants Imants

    Jā, Nokia 6310i savulaik bija vienkārši episks telefons. Piecus gadus vēlāk tā vietu uz episkuma pjedestāla nomainīja Nokia E51, ko cilvēki joprojām lieto un meklē kur var nopirkt.

    Ex 6310i
    03.01.2015 19:45

    viena no LV pirmajām E51(purple) lietotājām 13ā gada ziemsvētkos dabūja iPhone 5 , vairāk par E51 safisto korpusu nebēdājās un jaunu (protams oriģinālo ) batereju nepieprasa :):):)

    Reklāma