Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook savos meklēšanas datos vairs neiekļaus Bing rezultātus

    Jaunākie raksti

    Facebook pavisam lēni un klusi beiguši savos meklēšanas rezultātos izmantot Bing dotos rezultātus. Un tas nav tāpēc, ka starp Microsoft un Facebook būtu radies kāds globāls kašķis. Tas saistīts ar to, ka Facebook ir daļēji mainījuši savu attīstības stratēģiju un izstrādājuši paši savu meklētāju, kurš ļauj atrast vecākus Facebook lietotāju draugu ierakstus un komentārus.

    Facebook pēdējā laikā cenšas sevi pozicionēt kā vienu no meklētāju pakalpojumu tirgus dalībniekiem, un tāpēc ir izstrādājuši paši savu meklēšanas sistēmu. Šobrīd Marks Cukerbergs (Mark Zuckerberg) ir noskaņojies uz tādu scenāriju, ka pēc kāda laika viņa sociālais tīkls varētu daļai cilvēku aizstāt Google servisus un citus meklēšanas pakalpojumus.

    Reklāma

    Šo konkrēto ziņu nevar nosaukt par iepriecinošu Bing, bet ņemot vērā to, ka jau tuvākajā laikā šis meklētājs tiks integrēts Microsoft Office programmatūrā un darbosies kopā ar balss asistentu Cortana, Windows 10 operētājsistēmā, nekas slikts tam nedraud. Un visticamāk Microsoft paplašinās savu meklēšanas pakalpojumu servisa apjomu tieši korporatīvajā sfērā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma