Web Analytics
More
    Reklāma

    DropTask ir jauna Android aplikācija darbu plānošanai

    Jaunākie raksti

    Google Play veikalā nonākusi jauna un visai interesanta aplikācija darbu plānošanai DropTask. Tā tikai daļēji iet citu zināmo dienas darbu un piezīmju aplikāciju pēdās, toties tiek pievienota vizuāla iespaidīga iespēja, kas plānojamos darbus parāda iepriekš neredzētā veidā.

    Pastāv iespēja veicamos darbus un atgādinājumus vienkārši ievilkt ar pirkstu kopējā projekta aplī. Katram aplim vari piešķirt savu krāsu un kategoriju. Protams, pieejami arī atgādinājumi, dažādi nozīmīguma līmeņi un iespēja aplikācijas saturu sinhronizēt starp ierīcēm. Lietotāji var ielūgt draugus un kolēģus, lai kopīgi plānotu darbus un tos deliģētu kādam no grupas dalībniekiem.

    Reklāma

    Bezmaksas DropTask atļauj veidot piecas projektu grupas ar vienu personu katrā, sekot līdz darbu progresam un saņemt paziņojumus. DropTask  PRO versija nebūs nekādi ierobežota, pastāvēs iespēja pievienot datnes un sūtīt saturu e-pastā. DropTask  PRO versija maksā 6.50 ASV dolāri mēnesī. DropTask aplikācija ir izveides stadijā, tai ne visai uzticami darbojas paziņojumi un planšetdatoru versija vēl nav pieejama. Bet tā ir vismaz izmēģināšanas vērta.

    Clipboard Clipboard02

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma