Web Analytics
More
    Reklāma

    Candy Crush Saga (beidzot) pieejama arī Windows Phone ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Windows Phone platforma (tās ierīču nelietotājiem) saistās ar platformu, kam ir krietni nabagāks pieejamo aplikāciju klāsts nekā Android un iOS un pat ja aplikāciju Windows Phone versijas tiek radītas, tās nereti ir ļoti novēlotas. Sava daļa patiesības šajā apgalvojumā ir un par to liecina kaut vai tas, ka pasaulē populārā spēle Minecaraft tikai tagad pieejama Windows Phone ierīcēm (pēc tam, kad Microsoft iegādājās tās radītāju kompāniju Mojang).

    Līdzīgi ir noticis arī ar savulaik ļoti populāro Candy Crush Saga spēli, kas nu ir pieejama uz Windows Phone 8 un Windows Phone 8.1 viedtālruņiem. Var pat pazoboties, ka Windows Phone platformai spēles ierodas ar aptuveni divu gadu nokavēšanos. Bet tā nav īpaši liela bēda, jo Microsoft tomēr vairāk koncentrējas uz biznesa pakalpojumu piedāvāšanu un kurš nopietns darba rūķis spēlē spēlītes?

    Reklāma

    Candy Crush Saga uz mobilajām ierīcēm pirmo reizi parādījās 2012. gadā un pa diviem gadiem ir spējusi noturēties Android un iOS aplikāciju veikalu populārāko aplikāciju topu augšpusē. Līdzīgi kā tas savulaik izdevās Rovio ar Angry Birds, kam nu pienākuši smagi laiki un nākas atlaist darbiniekus. Pagājušajā gadā viedtālruņu spēļu bizness globāli ģenerēja 16 miljardu ASV dolāru ienākumus un analītiķi paredz, ka šogad tie būs pieauguši jau līdz 21 miljardam dolāru. Šī tendence parāda, ka cilvēkiem patīk spēlēt spēles un viņi ir gatavi uz tām tērēt visai prāvas naudas summas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raivis Rasnačs
    12.12.2014 14:02

    Varbūt telefonu lietotājiem šāda situācija (nokavēšanās) nav patīkama, bet spēlei tas var būt otrs popularitātes vilnis. Tā tas bija ar GTAV, kad tas iznāca uz XBOX1/PS4 gadu pēc relīzes uz vecajām konsolēm.

    12.12.2014 16:52

    Gta 5 buus veelviens popularitates vilnis nakamgad… pc versija iznaaks janvara beigaas!

    oto
    12.12.2014 15:38

    Spēle izstrādāta labi, pagaidām nekas nav gļukojis. Arī ar Facebook spēli sasinhronizējas un varu turpināt no tā paša līmeņa, kur emsu spēlējis no datora

    Reklāma