Web Analytics
More
    Reklāma

    Intel informē par vienotas lietu interneta platformas izveidi

    Jaunākie raksti

    Kompānija Intel, kura jau ilgāku laiku darbojas lietu interneta (IoT) lauciņā, paziņojusi par jaunas, šai sfērai paredzētas platformas izveidi. Tā ir veidota kopā ar tādām kompānijām kā Dell, SAP, Wipro, Accenture un paredzēta tam, lai jaunas „viedās” mantas ātrāk un vienkāršāk nonāktu ražošanā. Intel piegādās savus tehniskos un programmu risinājumus ražotājiem. Galvenā IoT platformas pielietojuma joma būs ierīču, kuras pastāvīgi pieslēgtas internetam, testēšana un izstrāde.

    Jaunās platformas mērķis ir atvieglot IoT ierīču nonākšanu no pilotprojektiem līdz masveida ražošanai, un tā balstās uz gatavu bloku, kuri var tikt dažādi konfigurēti un savietoti savā starpā, izmantošanu. Šādi veidoti produkti ļaus ātrāk iegūt visu izstrādātājiem un klientiem nepieciešamo informāciju un veidot unikālus, konkrētai situācijai paredzētus risinājumus.

    Reklāma

    Intel arī informē, ka Ņujorkas nekustamā īpašuma apsaimniekošanas kompānija Rudin Management, kurai Intel izstrādājuši speciālu programmnodrošinājumu un tehniskos risinājums ar kopējo nosaukumu DiBoss, ar to palīdzību gada laikā ietaupījusi līdz pat $1 miljonam uz vienu ēku. Tas panākts uzlabojot energonodrošinājuma un citu sistēmu darbību kompānijas pārvaldītajos namos.

    Vairāk un konkurētāju informāciju par šo Intel piedāvāti IoT risinājumu var iegūt kompānijas mājas lapā.

    AvotsIntel
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma