Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Lumia Poland nodemonstrē vienkāršus veidus, kā pašam izgatavot statīvu viedtālrunim

    Jaunākie raksti

    Profesionālā video un foto tehnika ir dārga, liela, smaga, un galu galā prasa arī mācēšanu ar to rīkoties. Šo un citu iemeslu dēļ, pēdējā laikā cilvēki filmē, bildē, un iemūžina būtisko savā dzīvē, izmantojot viedtālruņu piedāvātās iespējas. Un tās nav mazas, jo viedtālruņi šajā lauciņā ir ļoti attīstījušies. Taču ir kāds ar lietotājiem saistīts aspekts, kurš spēj izmaitāt pat pašus labākos kadrus. Un tās ir lietotāja drebošās roķeles, kuras tur viedtālruni. Nav pasaulē cilvēka, kurš spētu noturēt nekustīgi savās rokās ilgāku laiku viedtālruni vai fotokameru. Jā, man ir stāstījuši par profesionāliem operatoriem un fotogrāfiem, kuri spēj ne tikai aizturēt elpu, bet arī palēnināt savu sirds ritmu, taču es nevienu tādu realitātē neesmu sastapis.

    Un tāpēc nav nekā labāka, par kārtīgu statīvu. Bet atkal jau – kārtīgs statīvs ir liels, smags un dārgs. Un būtu muļķīgi stiept sev līdzi tādu dzelzs gabalu, tikai telefona dēļ. Tāpēc Microsoft Lumia Poland cilvēki ir nedaudz padomājuši, izrādījuši pietiekami lielu radošumu, un publicējuši pāris video materiālus, kuros redzams, kā no pašām ikdienišķākajām lietām var izveidot statīvu viedtālrunim. Turklāt noder gandrīz vai viss pie rokas esošais. Un izdarīt to var ātri un vienkārši. Vairāk skatieties video materiālā.

    Reklāma

    [youtube http://www.youtube.com/watch?v=ZbHibH9W18U&w=640&h=360]

    [youtube http://www.youtube.com/watch?v=7LF90q2y7K0&w=640&h=360]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    15.12.2014 10:04

    To pēdējo variantu kaut kā nesapratu, taču pārējās idejas, patiesībā, ir diezgan noderīgas, par tiem telefona statīviem runājot. (par pirmo video runājot…)

    Reklāma