Web Analytics
More
    Reklāma

    Corning izziņo – Gorilla Glass 4 uzstādīts Samsung Galaxy Alpha

    Jaunākie raksti

    Galaxy Alpha apskats tapa laikā, kad šis viedtālrunis tikai tikko bija pametis konveijeru. Tobrīd nekas netika precizēts par viedtālruņa ekrāna aizsardzību un man ir jāatzīst, ka arī šobrīd nav pilnīga skaidrība, kas tad tika saņemts testam.

    Samsung Galaxy Alpha ir atzīts par pirmo viedtālruni, kas saņems (jau saņēmis???) nesen izsludināto Gorilla Glass 4 aizsargstiklu. Gorilla Glass 4 ir vairāk veidots kā aizsargstikls, kas iztur krišanu no augstuma. Vienkāršoti izsakoties – tas nav tik stīvs. Pieļauju, ka tādējādi Gorilla Glass 4 ir šo to zaudējis no savas cietības un noturības pret skrambām.

    Reklāma

    Patīkami, ka Gorilla Glass 4 spējis panāk uzlabotas aizsargstikla īpašības, tai pat laikā paša Gorilla Glass 4 slāņa biezums sarucis. Corning jaunā Gorilla Glass 4 veidošanas laikā pamatīgi izzinājis dažādus viedtālruņu ekrānu sadauzīšanas scenārijus. Biežākais iemesls ekrāna sasišanai ir viedtālruņa nomešana, izņemot to no kabatas vai tam izkrītot no kabatas. Attiecīgi Gorilla Glass 4 ir maksimāli drošs pret šādiem kritieniem.

    Tā arī neesmu ticis gudrāks. Iespējams, ka testu Samsung Galaxy Alpha nebija saņēmis vispār nekādu jēdzīgu aizsardzību, gaidot uz Gorilla Glass 4. Tik pat labi varētu teikt, ka Gorilla Glass 4 varbūt arī iztur kritienu no viena metra augstuma, bet tas bezdievīgi skrāpējas.

    https://www.youtube.com/watch?v=8ObyPq-OmO0

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma