Web Analytics
More
    Reklāma

    YouTube tagad izstāstīs, kā ar autortiesībām aizsargāta mūzika ietekmēs video

    Jaunākie raksti

    Google tikko izlaidusi jaunu iespēju un papildinājumu YouTube Audio Library, kas ar autortiesībām aizsargātas mūzikas izmantotāju informēs par tālāko videoklipa likteni.

    Kad YouTube servisā tiek ielādēts video, Content ID sistēma izvērtē izmantotos skaņdarbus un meklē ar autortiesībām aizsargātu mūziku. Mākslinieka pārstāvji var izvēlēties, kas notiks ar videoklipu – tas tiks pilnībā bloķēts, tam tiks noņemta skaņa vai arī video atskaņošanas laikā tiks rādītas reklāmas, kuru ieņēmumi nonāks mūzikas autora kabatā (protams, tur nonāk tikai maza daļa, bet tas ir vairāk nekā nekas). Iepriekš nācās ielādēt video un gaidīt, kas tad ar skaņu un pašu video notiks. Tagad to var redzēt jau pirms klipa ielādes.

    Reklāma

    boom-clap

    Jaunā Audio Library funkcija pavisam noteikti atvieglos daudzu YouTube lietotāju dzīvi. Cik nav bijuši gadījumi, kad kaut kur fonā skanoša mūzika pilnībā bloķē pieeju savam ievietotajam video klipam. YouTube piedāvā arī pietiekami plašu mūzikas bibliotēku, ko vari izmantot pilnīgi bez maksas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma