Web Analytics
More
    Reklāma

    Fastr Books uzsāk sadarbību ar Capital un dāvina 3 mēnešu bezmaksas abonementus

    Jaunākie raksti

    Informācijas komunikācijas tehnoloģiju uzņēmums AS “Capital” paziņo par sadarbības uzsākšanu ar Latvijas lielāko e-grāmatu tirgotāju SIA “Fastr Books” nodrošinot Capital T10 un Capital T9 planšetdatoru lietotājiem unikālu iespēju izmantot Fastr Books abonēšanas servisu 3 mēnešus bez maksas.

    “Esam gandarīti par iespēju mūsu ražotos planšetdatorus papildināt ar Latvijā izstrādātu saturu – Fastr Books sniedz fantastisku iespēju piekļūt plašākajam Latvijas elektronisko grāmatu klāstam, kurā ikviens atradīs sev piemērotāko un interesantāko literatūru sākot no latviešu klasiķu darbiem, beidzot ar šobrīd pieprasītāko ārzemju autoru darbiem. Šis ir pirmais, taču noteikti ne pēdējais nopietnais solis augstas kvalitātes satura nodrošināšanā Capital planšetdatoru sērijai.” norāda AS “Capital” tirdzniecības direktors Aigars Bērziņš.

    Reklāma

    fastr-t10

    Īpašais piedāvājums pieejams gan lietotājiem, kas iegadāsies Capital T10 planšetdatorus pēc 4.decembra, gan lietotājiem, kas tos iegādājušies agrāk – šajā gadījumā nepieciešams uzstādīt Fastr Books aplikāciju, kas pieejama Google Play aplikāciju veikalā. Sīkāka informācija par īpašā piedāvājuma sniegtajām iespējām un tā aktivizēšanas procesu – http://capital.lv/fastrbooks.

    Šobrīd Fastr Books katalogā pieejamas ap 500 grāmatas latviešu valodā un vairāk kā 12 000 grāmatas angļu, krievu un citās valodās. Ik nedēļu katalogu papildina vismaz 5 jaunas grāmatas, to skaitā tādi bestselleri kā Džordža R.R. Martina “Troņu spēle”, “Vārnu dzīres” un “Zobenu vētra”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ASD
    09.12.2014 20:44

    Kad beidzot būs aplikācija priekš Windows Phone?

    Zane Berzina
    11.12.2014 11:53
    Reply to  ASD

    Strādājam pie tās, nākamgad būs.

    VirusStyle
    10.12.2014 23:03

    Kas notiek, kad beidzas abonaments? Vai iesākto grāmatu ir iespējams pabeigt lasīt?

    Zane Berzina
    11.12.2014 11:50
    Reply to  VirusStyle

    Nē, grāmatas ir pieejamas lasīšanai tikai abonementa laikā. Ja vēlaties, lai grāmata paliek Jūsu ierīcē, Jums tā ir jāiegādājas atsevišķi. Vai jāpagarina abonements un jāpabeidz lasīt ;)

    Reklāma