Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung mainīs ierasto Galaxy sērijas izskatu S6 modelī

    Jaunākie raksti

    Pat pats ražotājs dažādos veidos atzinis, ka Galaxy S5 pārdošanas apjomi ir bijuši neiepriecinoši un noliktavās balojot daži miljoni nepārdoto viedtālruņu. Tiek baumots, ka Samsung grasās nākamo modeli Galaxy S6 veidot ar daļēji liektu ekrānu, lai tas izceltos starp konkurentu piedāvātajiem viedtālruņiem.

    Jaunākās baumas norāda, ka Samsung Galaxy S6 būs līdzīgs Samsung Galaxy Note Edge, kas saņēmi vienu noliektu ekrāna sānu. Galaxy Note Edge vēl pat īsti nav nonācis Eiropā. Precizitātei jāatzīmē, ka Lielbritānijā Galaxy Note Edge vajadzētu būt nopērkamam.

    Reklāma

    Uzreiz vairāki avoti internetā norādījuši, ka Samsung Galaxy S6 būtu jādomā par lietojamību, apmierinot vairuma lietotāju iegribas, nevis jācenšas ieviest jauni, nepārbaudīti risinājumi. Tiek pat norādīts, ka šāds noliekts ekrāna stūris var vēl vairāk atbaidīt potenciālos pircējus.

    Samsung Galaxy S6 baumas ziņo, ka viedtālrunis saņems 2560 x 1440 punktu ekrānu, Snapdragon 810 procesoru, 20 megapikseļu kameru un vairākas iekšējās atmiņas ietilpības iespējas līdz 128 GB, lai konkurētu ar iPhone 6.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rihards Šešo
    08.12.2014 18:15

    …..noliktavās balojot daži miljoni nepārdoto viedtālruņu. Ko nozīmē balojot????????

    T
    08.01.2015 04:03
    Reply to  Rihards Šešo

    Mācies valodas, lašara.

    08.01.2015 10:04
    Reply to  T

    Ar balo noteikti domāts, ka izbalo. Krāsa mainās :)

    Un, T, iesaku mācīties normāli runāt. Izskatās, ka ar svešvalodu zināšanu nav problēmas, bet nav īsti skaidrs kur un kā šīs zināšanas likt lietā :D

    Reklāma