Web Analytics
More
    Reklāma

    METABO laidis klajā apsildāmo ziemas jaku ar akumulatora barošanu

    Jaunākie raksti

    Vācu profesionālo instrumentu ražotājs METABO laidis klajā apsildāmo ziemas jaku ar akumulatora barošanu. Tā ir lieliski piemērota aukstā laikā gan darbam ārā, piemēram, būvlaukumos, gan arī aktīvai atpūtai brīvā dabā – dodoties pārgājienos vai makšķerējot. Jakas pieejamas arī STOKKER tirdzniecības un servisa centros visā Latvijā.

    Jaka darbojas ar jebkuru METABO 14.4V un 18V litija-jona akumulatoru, kam ir noteikta trīs gadu ražotāja garantija bez uzlādes reižu ierobežojuma. Akumulatora adapteris ir aprīkots ar divām USB izejām. Līdz ar to jakas valkātājs pārvietojoties var veikt divu mobilo tālruņu, planšetdatoru vai citu ierīču ar USB pieslēgvietu uzlādi. Adapteris nav tikai lādēšanas ierīce. Tas aprīkots ar LED lampu, kas nodrošina pietiekami spilgtu gaismu darbam tumšās vietās vai, piemēram, lai izgaismotu laukumu ap ugunskuru.

    Reklāma

    Siltumu var noregulēt atsevišķi jakas priekšpusē un aizmugurē, vai visā jakā kopumā. Nav jābaidās par pārkaršanu. Kad tiek sasniegta 55°C temperatūra, apsildes sistēma automātiski pārslēdzas uz minimālo režīmu, un temperatūra samazinās. Īpašais jakas materiāls nodrošina pietiekamu siltumu arī bez aktivizētas apsildīšanas funkcijas. Lietus laikā jaku drīkst valkāt tikai tad, ja sildelementi ir izslēgti.

    Ārējais materiāls ir izturīgs pret vēju un ūdensnecaurlaidīgs. Jakas odere nodrošina siltumu, bet apkakle, aproces un kabatas ir klātas ar mīkstu un siltu flīsa materiālu. Jaka ir ļoti praktiska – tai ir 10 kabatas (līdzīgām citu zīmolu jakām ir tikai 5). Tai ir arī salokāma kapuce.

    Jaku nedrīkst mazgāt veļasmašīnā, tā jāmazgā ar rokām un tikai vēsā ūdenī. To nedrīkst likt veļas žāvētājā. Ja ilgāku laiku jaku nav paredzēts izmantot, ieteicams izslēgt visu elektroniku, lai novērstu akumulatora pašizlādi. Apsildes sistēma ir aprīkota ar 7 stundu automātiskās izslēgšanās sistēmu gadījumā, ja jakas valkātājs aizmirsis to izslēgt.

    Apsildāmās jakas ar akumulatora uzlādi tika laistas klajā pirms trīs gadiem ASV. Kopš tā laika tās ir TOP produkts daudzos pasaules tirgos, un parādās arvien jauni zīmoli. Tā kā pērn Eiropā bija samērā silta ziema, šo jaku parādīšanās nebija tik liels notikums kā ASV. Pārsteidzoši, ka arī tādās valstīs kā Austrālija, kur ir samērā siltas ziemas, pieprasījums pēc šīm jakām ir augsts.

    2014_Metabo_jaka

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Bils
    05.12.2014 18:02

    Un kur tad pats galvenais, cena un pieejamie izmēri? Kā noprotu, tirgo bez aķīšiem?
    Atradu, 199eur http://www.stokker.lv/p:1947693/reklamas-davanas/reklamas-davanas/apsildama-jaka-un-adapters-hja-14-4-18-l-izmers

    STOKKER
    08.12.2014 10:12
    Reply to  Bils

    Pieejamie izmēri jakām ir M, L, XL un 2XL.
    Diemžēl ražotājs nav paredzējis jakas komplektā iekļaut arī akumulatoru. Līdz ar to visizdevīgākās tās ir tiem, kuriem jau ir kāds no Metabo akumulatora instrumentiem. Tad to pašu akumulatoru (14.4V un 18V) var izmantot jakai. Principā tāpēc arī jakas tika radītas – Metabo instrumentu lietotāju komfortam, strādājot ārā vai vēsās telpās.

    oto
    06.12.2014 17:03

    Bosham arī ir un ļoti laba, var nopirkt iekš SLO Latvia (www.slo.lv). Info par jaku – http://www.boschtools.com/Latest/newproducts/pages/psj120_heatedjacket.aspx

    Kaspars
    08.12.2014 09:11

    Un cik stundas tad šitas sildīs ar vienu uzlādi?
    Ja ir tāda jaka mugurā, tad droši vien, ka tā aizvieto kādu lieku drēbju kārtu, kura no rīta tiek atstāta mājas, bet kad aķīts izbeidzas, tad jāsalst nost..

    STOKKER
    08.12.2014 10:29
    Reply to  Kaspars

    Precīzu stundu skaitu ir grūti pateikt, jo tas atkarīgs no dažādiem faktoriem – vai tiek izmantotas visas sildīšanas zonas, vai vienlaicīgi tiek uzlādēta kāda ierīce, utml. Tāpat arī sildīšanas ilgums atkarīgs no tā, cik jaudīgs akumulators tiek izmantots uzlādei. 5,2 Ah akumulators ar vienu uzlādi noteikti sildīs ilgāk kā 2,0 vai 3,0 Ah akumulators. Zinātāji saka, ka ar 5,2 Ah akumulatoru siltums saglabāsies pat divas dienas.

    Reklāma