Web Analytics
More
    Reklāma

    ESET pievienojas Facebook, lai visiem lietotājiem piedāvātu bezmaksas drošības pakalpojumus

    Jaunākie raksti

    ESET, pievienojas Facebook antivīrusu programmai un bez maksas piedāvā ESET Online Scanner visiem Facebook lietotājiem. ESET risinājums palīdzēs lietotājiem skenēt un identificēt ļaundabīgās programmas, kas tiek publicētas viņu Facebook kontā, pieslēdzoties uz inficētā datora. ESET Online Scanner priekš Facebook savu darbu jau vakar uzsācis un ir pieejams visiem Facebook lietotājiem.

    “Mūsu mērķis ir saviem lietotājiem piedāvāt pareizo tehnoloģiju, lai uzlabotu viņu pakalpojumu pieredzi un labāk aizsargātu savas ierīces. ESET Online Scanner priekš Facebook ievērojami samazinās ļaunprātīgās saites tiem triljoniem klikšķu, kas Facebook notiek katru dienu,” teica Chetan Gowda, Facebook pārstāvis.

    Reklāma

    ESET Online Scanner priekš Facebook tika izstrādāts, lai atklātu un iztīrītu Facebook lietotāju inficētos datorus. “ESET ir priecīgi piedāvāt savus pakalpojumus Facebook lietotājiem visā pasaulē. ESET top novērtētās atklāšanas tehnoloģijas, izmantojot ESET Online Scanner nodrošina efektīvu un ērtu bezmaksas vīrusu atklāšanu,” sacīja Ignacio Sbampato, ESET pārdošanas un mārketinga vadītājs.

    Kad Facebook lietotājs ielogojas savā kontā, Facebook pārbauda jebkuras aizdomīgas pazīmes vai uzvedību – piemēram, surogātpasta ziņas vai draugu inficētās saites. Ja tiek atklātas šāda veida aktivitātes, Facebook parāda ziņojumu, kas piedāvā lietotājam iespēju izmantot ESET Online Scanner priekš Facebook, lietojot  to tieši Facebook saitē.

    Ja lietotāji lejupielādē un palaiž skeneri, viņi var turpināt izmantot Facebook un citus pakalpojumus to ierīcēs, nezaudējot veiktspēju. Kad skenēšana ir pabeigta, viņi  caur Facebook saņems paziņojumu, kā arī varēs pārskatīt skenēšanas rezultātus.

    Šis pakalpojums  priekš Facebook ir balstīts uz bezmaksas produktu ESET Online Scanner, kas tiešsaistē aizsargā miljoniem lietotāju. No vairāk nekā 44 miljonu skenēšanas, ESET Online Scanner veiksmīgi atklājis gandrīz pusi no visisiem ļaunprātīgo programmu gadījumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma