Web Analytics
More
    Reklāma

    Janvārī notiks vērienīga Baltijas programmatūras izstrādātāju konference Riga Dev Day 2015

    Jaunākie raksti

    2015. gada 22. janvārī Rīgā, „Multikino” telpās, Mūkusalas ielā 71 notiks Baltijā lielākā programmatūras izstrādātāju konference Riga Dev Day 2015. Konferencē praktiskas lekcijas par IT nozarē aktuālākajām tēmām sniegs vairāk nekā 25 starptautiski atzīti lektori no ASV, Eiropas Savienības, Baltijas, Krievijas un citām valstīm.

    Konferences vadmotīvs ir Nāc. Skaties. Izstrādā. (Come. See. Develop.) un tās mērķauditorija ir IT nozares profesionāļi, programmatūras izstrādātāji no visām Baltijas valstīm.

    Reklāma

    Riga Dev Day 2015 programma ir sadalīta piecās paralēli notiekošās tematiskās sesijās, kas veltītas nozares straujāk augošajiem segmentiem un to nākotnes modeļiem. Konferences saturs būs aktuāls plaša spektra programmatūras izstrādātājiem, sākot no finanšu institūciju IT sistēmu un datu bāžu izstrādātājiem un uzturētājiem, līdz mobilo ierīču un spēļu programmatūras izstrādātājiem.

    Starptautisku lektoru komanda sniegs lekcijas ar piemēriem par Java/JVM; Oracle datu bāzes izstrādes tehnoloģijām; Web un mobilo ierīču programmatūru un iegulto programmēšanu, to attīstības tendencēm un nākotnes prognozēm. Daļa konferences lekciju būs veltīta mobilo ierīču programmatūrai un tās iespējām, izmantojot Google Glass, Google Watch un citu ierīču praktiskus piemērus.

    Riga Dev Day 2015 lektoru komandā ir Ted Neward (Neward&Associates, ASV), Jan-Willem Eshuis (JWE New Media Solutions, Nīderlande), Mark Rittman (Rittman Mead, Lielbritānija), Oracle pārstāvji Henrik Ståhl (Zviedrija), David Delabassee (Beļģija), Gerrit Grunwald (Vācija), Simon Ritter (Lielbritānija) un Dmitry Chuyko (Krievija), Andrei Pangin (Odnoklassniki.ru, Krievija) un Oleg Anastasyev (Odnoklassniki.ru, Latvija), Shai Almong (Codename One, Izraēla), Anatolijs Ropotovs (Game Insight, Latvija) un citi.

    Ar pilnu Riga Dev Day 2015 programmu un lektoru komandu iespējams iepazīties konferences interneta vietnē: http://www.rigadevday.lv. Reģistrācija konferencei pieejama saitē: http://bit.do/RigaDevDay.

    Riga Dev Day 2015 turpina iepriekšējo gadu Java Day Riga, Agile Riga Day, Harmony un Wildcard Conf labākās tradīcijas un plānots kā unikāls pasākums IT nozares ietvaros. Atšķirībā no citām līdzīga satura konferencēm, Riga Dev Day 2015 ir pašu nozares profesionāļu organizēts notikums kolēģiem – konferenci rīko trīs Latvijas aktīvākās lietotāju grupas Google Developer Group Riga, Java User Group Latvia un Oracle User Group Latvia.

    Riga Dev Day 2015 ģenerālsponsors ir Odnoklassniki.ru, konferences sponsori: C.T.Co, 4Finance, Idea Port Riga, Ruby Light, Accenture Latvia, Neueda un citi. Konferenci atbalsta O’Reilly, Oracle Press, GitHub, Tech Hub Riga, Riga COMM 2014, Startuphunt.lv, Kursors.lv, Enjoy Recruitment un citi partneri.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    04.12.2014 13:45

    Kāpēc cena nav norādīta jau Jūsu rakstā?

    04.12.2014 15:43
    Reply to  Kaspars

    Tāpēc, ka tā nebija iekļauta šajā preses relīzē. Tiem, kam slinkums pašiem aiziet uz pasākuma tīmekļa vietni un apskatīties, iekopēšu: EUR 139 + VAT (21%) = 168.19.

    Reklāma