Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Device Assist palīdzēs lietotājam izprast savu viedierīci

    Jaunākie raksti

    Ražotāji uzskata, ka viedtālruņu iespējas ir intuitīvas un tās spēj izmantot pat pirmsskolas vecuma bērna. Būtu ieteicams prast lasīt, bet vairumu iespējas pavada arī informējoša, vispārpieņemta ikoniņa. Google nolēmusi, ka ir pēdējais laiks iesācējiem nedaudz ierādīt viedtālruņu iespējas, tāpēc izveidota Device Assist aplikācija.

    Kā jau nosaukums vēsta, Device Assist palīdzēs lietotājam izprast savu viedierīci. Device Assist aplikācija sniegs palīdzību ar, piemēram, GPS problēmām, savienojumu izvēli, akumulatora darbību. Tāpat Device Assist spēs uzskatāmi parādīt, kā lietotājs var uzlabot viedierīces ātrdarbību. Pagaidām aplikācija pieejama tikai Nexus, Android One lietotājiem un Google Play edition ierīču īpašniekiem, kas saņēmuši Android 5.0 Lollipop.

    Reklāma

    Saprotams, ka Google nevēlas un nevar sniegt informāciju par HTC Sense un Samsung TouchWiz saskarņu īpatnībām, tomēr ierasts, ka Nexus īpašnieki ir nedaudz vairāk ielauzījušies tehnoloģijās un viņiem šāda palīdzība no Google puses ir lieka.

    Clipboard 222 Clipboard 111

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma