Web Analytics
More
    Reklāma

    Otrā paaudzes Google Glass saņems Intel procesoru

    Jaunākie raksti

    Jau pagājuši gandrīz divi gadi kopš tā brīža, kad Google izziņoja savu jauno gadžetu, viedās brilles – Google Glass. Tā arī tās nav nonākušas reālā tirdzniecībā ar adekvātu cenu, un arī lielākā daļa aplikāciju izstrādātāju tām jau ir atmetuši ar roku. Un var jau saprast, jo kāpēc gan pūlēties ko radīt produktam, kurš reāli nav nopērkams, vai arī nopērkams par neadekvāti augstu cenu.

    Taču par spīti tam, kā jau tas dažkārt gadās, Google ir iekodusies savā idejā kā kārtīgs bulterjers, un turpina to attīstīt. Tā pēc Wall Street Journal ziņām, kompānija pat gatavo jau otrās paaudzes viedās brilles. Jaunums ir tas, ka brillēs tiks izmantots Intel procesors. Tas tikai lieku reizi apstiprina izskanējušās ziņas par Intel lielo interesi lietu interneta (IoT) jomā.

    Reklāma

    Ir ziņa, ka Google mēģinās savu ideju un produktu ievirzīt lietošanai specifiskās jomās, tādās kā medicīna un dažādi ražošanas procesi, kur Google Glass varētu būt pieprasītas un interesantas. Turklāt sadarbība ar Intel var palīdzēt brillēm iegūt papildus funkcionalitāti un iespējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma