Web Analytics
More
    Reklāma

    Intel iegādājas PasswordBox un padara to par bezmaksas servisu

    Jaunākie raksti

    Viens no populārākajiem paroļu apkalpošanas rīkiem PasswordBox nonācis Intel rokās, bet tas nebūt nav slikti. PasswordBox glabā paroles Mac un Windows galddatoriem, kā arī iOS un Android mobilajām operētājsistēmām. PasswordBox iepriekš pats iegādāja Legacy Locker.

    Intel savā paspārnē paņēmis visus 44 PasswordBox darbiniekus. Intel Security kopā ar PasswordBox vēl vairāk grasās uzlabot servisa drošību un iespējas.

    Reklāma

    Lai šo pirkumu nosvinētu, Intel padarījis PasswordBox par bezmaksas servisu. Iepriekš PasswordBox premium serviss maksāja $11.99 gadā, bet tagad PasswordBox premium iespējas ir bez maksas. Līdzīgi kā 1Password un LastPass, arī PasswordBox automātiski nolasa un saglabā paroles no interneta pārlūka spraudņa un tās sinhronizē ar viedtālruni. PasswordBox ir vienīgā paroļu glabāšanas aplikācija, kas sadarbojas ar Apple Touch ID un Samsung pirkstu nospiedumu lasītāju.

    Šobrīd nav zināms, cik ilgi PasswordBox premium serviss būs pieejams bez maksas, iespējams, ka vienmēr. Tomēr aplikācijā ir pieejami arī pirkumi, kas PasswordBox nepadara par pilnīgi bezmaksas servisu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma