Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC One M9 piedāvās ilgi gaidītās pārmaiņas

    Jaunākie raksti

    Mūs no nākamā HTC flagmaņa One M9 prezentācijas šķir aptuveni trīs mēneši, bet internetu sāk pārpludināt baumas arī par šo tik gaidīto HTC One M sērijas atjauninājumu. Tiek ziņots, ka no ražotāja varam gaidīt pat divus HTC One M9 sērijas viedtālruņus. Viens no tiem saņemšot pie nosaukuma klāt vārdu “Prime”, kas norādīs uz vēl augstvērtīgākām komponentēm un lielāku izmēru.

    Ja var ticēt baumām, tad jaunais HTC One M9 atnesīs ilgi gaidītas izmaiņas. Tam būs 5.5 collu 2560 x 1440 ekrāns un vismaz 3 GB RAM, kā arī Snapdragon 805 procesors un 3500 mAh akumulators. Visgaidītākā pārmaiņa būšot 16 megapikseļu kamera ar optisko attēla stabilizāciju. UltraPixel ideja vairs netikšot turpmāk attīstīta. Par skaņu rūpēsies Bose, jo Beats ir nonācis Apple paspārnē.

    Reklāma

    Par “Prime” modeli nekas tuvāk netiek ziņots. Iespējams, ka tas būs nedaudz lielāka izmēra viedtālrunis ar pamatīgāku akumulatoru, bet viss pārējais paliks HTC One M9 līmenī.

    Kā jau ierasts, HTC savus plānus varētu izziņot ap Mobile World Congress laiku. Mobile World Congress šogad norisināsies Barselonā no 2. līdz 5. martam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ģirts Rudlaps
    01.12.2014 15:50

    Patīkami jaunumi, jeb baumas. Ja tā būs, tad noteikti plāns apgreidot M7 tiks piepildīts, jo M8 modelis vairāk vai mazāk atšķīrās tikai ar vizuālo skatu. Jā, esmu ierauts HTC One fanu bariņā. :)

    P.
    01.12.2014 17:39

    Nu čaļi komentāros raksta, ka:
    1) HTC joprojām ignorē lietotāju vēlmes atteikties no biezajām ekrāna malām un nejēdzīgās apmales ar HTC logo.
    2) HTC M9 kārtējo reizi ir lielāks izmēros par M8 un daudziem tas nepatīk
    3) Lietotāji būs vīlušies, ja M9 būs snapdragon 805, jo gaidīts tika 64bitu 810
    4) Vienmēr pirms M sērijas flagmaņa izlaišanas tiek palaistas baumas, ka būs tradicionālā kamera, bet ražotājs beigās tik un tā izlaiž savu ultrapikseļu risinājumu.

    Reklāma