Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows 10 Consumer Preview versija kļūs pieejama 2015. gada janvārī

    Jaunākie raksti

    Kā ziņo interneta vietne The Verge, tad nākamā gada sākumā, janvāra mēnesī, kompānija Microsoft gatavojas Sanfrancisko noturēt pasākumu, kurā tiks izziņota jaunā operētājsistēmas Windows 10 Consumer Preview versija. Tas nozīmē, ka tā būs pieejama un vairāk vai mazāk lietojama katram interesentam, nevis tikai IT profesionāļiem un ražotājiem, kā tas ir ar pašreizējo Technical Preview versiju.

    No Microsoft lietās stipri vien informētiem avotiem The Verge ir uzzinājuši, ka Microsoft šo pasākumu oficiāli grasās izsludināt decembra beigās.

    Reklāma

    Gaidāmā Windows 10 Consumer Preview versija saturēs adaptīvo saskarni Continuum, kura ļaus vienu un to pašu operētājsistēmu izmantot kā parastajos dators, tā skārienjūtīgajās iekārtās, Xbox spēļu konsolēs un pat viedtālruņos. Zināms arī, ka šajā Windows 10 būvējumā būs Cortana balss asistents, un iespēja izvietot uz darbagalda virsmas dinamiskās Metro saskarnes flīzes/aplikācijas. Pilnībā gatavai Windows 10 versijai, kura būs ar jau minētajiem un vēl citiem jaunumiem, klajā jānāk nākamā gada vidū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    khe
    28.11.2014 16:01

    Cik sapratu tad arī windows phone tiks pie win10 nākamā gada sākumā

    Reklāma