Web Analytics
More
    Reklāma

    LMT kļūst par Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē stratēģisko partneri

    Jaunākie raksti

    Šodien svinīgā ceremonijā „Latvijas Mobilā Telefona” (LMT) prezidents Juris Binde un Latvijas prezidentūras Eiropas Savienībās Padomē sekretariāta direktore Kristīne Pommere, klātesot prezidentūras praktikantu programmas jauniešiem un mediju pārstāvjiem, parakstīja ziedojuma līgumu par mobilo sakaru un interneta nodrošināšanu.

    „Nevainojama komunikācija un datu drošība Latvijas prezidentūras laikā ir valsts reputācijas jautājums, tāpēc LMT ir aktīvi iesaistīts ne tikai modernu sakaru risinājumu nodrošināšanā, bet arī Latvijas tēla veidošanā ārvalstīs. Nākamais pusgads mūsu valstij būs ļoti nozīmīgs, Latvijā ieradīsies tūkstošiem Eiropas Savienības valstu politiķu un mediju pārstāvju, kuru uzņemšanā tiks iesaistīti visi valsts pārvaldes resursi un brīvprātīgie. Lai ieguvumi un atmiņas no Latvijas prezidentūras būtu tikai pozitīvas, esam gatavi nodrošināt labākos mobilos sakarus un ātrāko internetu,” sacīja LMT prezidents Juris Binde.

    LMT Latvijas prezidentūras vajadzībām nodrošinās mobilos sakarus un internetu viedtālruņos, lai praktikantu programmas dalībnieki spētu sekmīgi pildīt valstu delegāciju pavadoņu pienākumus. Sadarbības ietvaros prezidentūras biroji Latvijas Nacionālajā bibliotēkā tiks aprīkoti ar galda mobilajiem tālruņiem, savukārt autobusos tiks nodrošināts bezmaksas LMT internets. LMT ir parūpējies par mobilo ierīču attālinātu pārvaldību un drošību, integrējot viedierīcēs jaunu un unikālu datu drošības risinājumu.

    „Uz Latviju atbraukušo ārvalstu delegāciju koordinēšana būs liels izaicinājums un atbildība. Nozīmīgu lomu tajā spēlēs Prezidentūras praktikantu programmas dalībnieki. LMT nodrošinātie kvalitatīvie mobilie sakari, ātrs un ērti pieejams internets būs neatsverams palīgs šajā jomā. Īpaši novērtējam novatorisko datu pārvaldības un drošības risinājumu, ” pēc līguma parakstīšanas atzina Latvijas prezidentūras Eiropas Savienībās Padomē sekretariāta direktore Kristīne Pommere.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma