Web Analytics
More
    Reklāma

    Karbonn Sparkle V – pirmais Android One viedtālrunis Eiropā

    Jaunākie raksti

    Jau šodien ir iespējams pasūtīt Karbonn Sparkle V no Amazon Lielbritānijas tiešsaistes veikala, ja vien ir vēlme iegūt īpašumā Android One viedtālruni. Android One operētājsistēma un tās kopējā filozofija tika oficiāli prezentēta septembrī Indijā. Karbonn Sparkle V ir uzskatāms par pirmo Android One viedtālruni, kas nonācis līdz Eiropai.

    Android One pamatideja ir nodrošināt jaunattīstības valstis ar lētām, bet veiklām viedierīcēm. Android One pamatā ir Google veidotā Android operētājsistēma, turklāt Google nosaka precīzus viedtālruņu tehniskos parametrus un pati piegādā tiem operētājsistēmas jauninājumus. Tieši šī iemesla dēļ Karbonn Sparkle V, Micromax Canvas A1 un Spice Dream Uno ir trīs pilnīgi identiski viedtālruņi.

    Reklāma

    Karbonn Sparkle V saņēmis 4.5 collu 480 x 854 ekrānu, 5 megapikseļu kameru ar LED zibspuldzi, 2 megapikseļu priekšējo kameru, 1 GB RAM un 4 GB iekšējo atmiņu, kas papildināma ar lētām microSD kartēm. Viedtālruni darbina MediaTek MT6582 procesors ar četriem 1.3 GHz Cortex-A7 kodoliem. Šobrīd tas saņēmis Android 4.4.4 KitKat, bet līdz janvāra beigām viedtālrunim būtu jāsaņem 5.0 Lollipop.

    Karbonn Sparkle V Eiropas cena ir nepiedodami augsta – 129.99 mārciņas (ap 164.35 eiro). Black Friday izpārdošanu ietvaros tai vajadzētu noslīdēt līdz 99 mārciņām (ap 125.15 eiro). Jānorāda, ka pagājušā gada Moto G maksā 128 mārciņas, piedāvājot labāku ekrānu, 8 GB iekšējo atmiņu un līdzvērtīgu Snapdragon 400 procesoru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma