Web Analytics
More
    Reklāma

    Google beidzot atzīst Windows Phone par vienu no lielajām mobilajām operētājsistēmām

    Jaunākie raksti

    Līdz šim Windows Phone operētājsistēmai Google ir izveidojusi tikai vienu aplikāciju. Tas ir oficiālais meklētājs. Un tas pats samērā žēlīgs. Vairāk jau viņi ir mēģinājuši konfliktēt ar Microsoft, kā tas notika gadījumā ar YouTube aplikāciju WP videi. Tikai izdomātas dažādas jokainas prasības, u.c. Taču tagad iespējams kaut kas Google prātos ir mainījies. Vai vismaz kādā prātā. Par to liecina kompānijas interneta vietnē publicētais darba sludinājums.

    Sludinājumā tiek piedāvātas darba iespējas mobilo aplikāciju un YouTube izstrādātājam. Tur teikts, ka kandidātam jāpārvalda darbs ar vismaz vienu no lielajām mobilajam platformām – iOS, Android, Windows Phone, kā arī jābūt zināšanām ObjectiveC, iOS, Java, Android, C#, WP7 un UI Design jomās. Labākais scenārijs liek domāt, ka Google cilvēki beidzot nolēmuši izveidot kvalitatīvas aplikācijas arī WP videi. Taču tik pat lielas ir iespējas, ka kompānija cenšas pārvilināt labākos WP aplikāciju izstrādātājus, kā tas jau ne vienu reizi vien ir noticis.

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    martinz0000
    27.11.2014 23:19

    Sen bij laiks…

    Rolands
    30.11.2014 16:57

    WP ir dīvaina OS un bez aplikācijām (ja salīdzina ar ios un android)… kas lieto WP? Pat nezinu… cilvēki, kas viedtārruni izmanto, kā telefonu un e-pastu pārlūku? Dīvaiņi, lai izceltos citu vidū?

    rihis
    01.12.2014 17:19
    Reply to  Rolands

    Es uzskatu, ka Android ir lagaina sistēma, nu nepatīk Android. Atliek ios vai ep. Es labprāt izmēģinātu ābolīti, bet paskatoties uz cenu nedaudz vēlme noplok. Paliek windows phone. Jā, aplikācijas varēja būt vairāk, jā Google, bet visumā mīļa sistēma, kas gļuko Ārkārtīgi reti.

    davfreim
    01.12.2014 20:02
    Reply to  rihis

    Jup, ja Windows phone būtu vairāk aplikāciju, tad android varētu iet mēslainē un paliktu tikai iOS un Windows :)

    Rolands
    05.12.2014 10:05
    Reply to  rihis

    Varbūt pamēģini labas kvalitātes android telefonu. Samsung budžetnieks (lai arī dārgs) ar visiem pribambasiem var lagoties un arī lielākoties no tā, ka īpašnieks vēl papildus nejēgā saliek “vidžetus” utt.

    Mikus Vanags
    04.12.2014 21:26

    Vienīgā lieta, kas man pietrūkst ir Google autentifikators priekš WP. Kaut gan paredzu, ka ar laiku var izzust nepieciešamība tikt piesietam pie google servisiem, īpaši, ja Google vēlas tikai lietotāju datus, bet nevēlas atvieglot savu servisu lietošanu no citām platformām…

    Reklāma