Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple nākamgad pārtrauks iPhone 5C ražošanu

    Jaunākie raksti

    Taivānas Industrial and Commercial Times ziņo, ka Apple 2015. gadā atteiksies no iPhone 5C ražošanas. Protams, šāds solis ir tikai loģisks, jo šobrīd tirgū jau ir vairāki akutāli iPhone modeļi, kā arī iPhone 5C tiek uzskatīts par neveiksmīgāko Apple iPhone tieši pārdošanas apjomu ziņā.

    Pēdējais iPhone 5C no konveijera tikšot noņemts kaut kad 2015. gada pavasarī vai vasaras sākumā, lai sagatavotu vietu veikalu plauktos iPhone 6S modeļiem. Kā jau ierasts, jaunu (-us) iPhone modeli (-ļus) var gaidīt arī 2015. gada agrā rudenī.

    Reklāma

    Tiek arī sagaidīts, ka 2015. gada vidū iPhone 5S sasniegs savu zemāko oficiālo cenu. Tāpat cenas samazinājums ap to laiku plānots šobrīd aktuālajiem iPhone 6 un iPhone 6 Plus.

    Diez vai kāds raudās pēc iPhone 5C izzušanas. iPhone 5C uzskatāms par vienīgo iPhone, kura korpusu pilnībā klāj plastmasa. Apple relatīvi lētais viedtālrunis saņēma interesantus, caurumotus aizsargietvarus, bet ar to bija par maz, lai pircēji izvēlētos iPhone 5C.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    27.11.2014 12:48

    Un ko tad tirgos Ķīniešiem? :D

    davfreim
    27.11.2014 20:48

    Man 5C patīk, žēl, ka nav tačID, citādi 5S vietā būtu ņēmis 5C, ļoti patīk “in-hand” sajūta, ļoti labi turas rokā un patīkams svars, neprasās arī nekāds vāciņš/maciņš utt.

    Zinu vairākas meitenes, kam ir tieši 5C, nav ne vainas telefonam. 5s>5C>5

    Reklāma