Web Analytics
More
    Reklāma

    Muzik – austiņas ar sociālu ievirzi

    Jaunākie raksti

    Kompānija Muzik jau tuvākajā laikā gatavojas laist klajā austiņas ar tādu pašu nosaukumu – Muzik, kā arī aprīkot tās ar sociālajām funkcijām. Lai to varētu veiksmīgi veikt, austiņām ir iespēja paziņot citiem Twitter vai Facebook lietotājiem, kādu mūziku to īpašnieks šobrīd klausās. Tāpat austiņās ir arī iebūvēts pietuvināšanas sensors un akselerometrs. Izmantojot pēdējo, piemēram, automātiski tiks apstādināta mūzikas atskaņošana, ja lietotājs noņems austiņas.

    Jaunais aksesuārs būs izgatavots no alumīnija, bet skaļruņu uzlikas no mīksta materiāla ar atmiņas efektu. Tam jānodrošina maksimāli ērta sajūta lietotājam un viņa ausīm. Austiņām būs skārienjūtīgais panelis, kura četras pogas katrs lietotājs varēs apveltīt ar sev vēlamo funkciju kombināciju. Austiņas telefonam pieslēdzas gan bezvadu variantā, gan arī ar vadu. Lietojamas Muzik būs ar Android vai iOS viedtālruņiem, kuriem paredzētas atbilstošas aplikācijas.

    Reklāma

    Tāpat tiks laists klajā izstrādātājiem paredzēts SDK, lai tie varētu šo muzikālo mantu apveltīt ar nebijušām iespējām. Austiņu ražotājs sola „unikālu muzikālo baudījumu”, kaut par tehniskajiem parametriem viņa mājas lapā nav ne vārda. Bet nu zinot to, ka gaidāmā austiņu cena būs $299, atliek cerēt, ka pārāk liela taupība vai alkatība ražotājam nebūs, un austiņas skanēs pieklājīgi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    26.11.2014 22:18

    Ideja par pauzi noņemot austiņas ir forša. Tā turpināt. Nez, kad reiz būs patiesi gudrs TV, kas pamanīs, ka esmu sācis runāt pa telfonu un apstādinās filmu, vai sāks ierakstu raidījumam?

    Reklāma