Web Analytics
More
    Reklāma

    Hasselblad Stellar II – kamera kolekcionāriem un bagātiem Sony faniem

    Jaunākie raksti

    Kompānija Hasselblad, kura labi zināma fotogrāfiem profesionāļiem, ik pa laikam mēdz padraiskoties arī ar samērā dīvainiem projektiem. Kā viens no tādiem ir jāpiemin Stellar sērijas kompaktkameras. Nupat parādījies jauns produkts šajā sērijā, kuram dots Stellar II vārds. Līdzīgi kā iepriekšējā Stellar kamera, arī jaunākais modelis ir tikai un vienīgi Hasselblad dizaineru pārveidots Sony Cyber-shot RX100 II modelis. Turklāt tas vairs nav pat ļoti jauns kameras modelis, jo debiju piedzīvoja pirms vairāk kā gada. Taču ar savu 20,2 megapikseļu un 1 collas diagonāles attēla matricu un Carl Zeiss F1.8 – 4.9/28 – 100 mm optiku, spēj uzņemt ļoti labus attēlus.

    Kā skaidri un nepārprotam izsakās Hasseblad cilvēki, tad šī kamera nav paredzēta, lai to salīdzinātu ar citiem kameru modeļiem, bet adresēta kolekcionāriem, kā arī labu un dārgu mantu cienītājiem. Kamera pieejama četros dažādos vizuālā noformējuma variantos, kuri atšķiras ar kameras dekoratīvās roktura uzlikas materiālu. Iespējams un visticamāk, ka šī kamera ir pēdējais šāds Hasselblad izlēciens dizaina laukā, jo nesen viņi ir slēguši Itālijā bāzēto dizaina centru, kurš nodarbojās ar tādiem brīnumiem. Tāpēc Hasselblad Stellar II ar savu 1650 eiro cenu, var būt pat ļoti labs naudas ieguldījums nākotnei, jo kā kolekcijas priekšmetam, kameras cena tikai augs. Un turklāt, tā pavisam noteikti spēj uzņemt labas bildes.

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    GundarsBarons
    26.11.2014 16:31

    Tobiš, tas plastmasai līdzīgais, ne tuvu iederīgais rokturis sadārdzina kameru uz pusi? Nu tur ir jābūt patiešām ļoti bagātam, lai tik bezjēdzīgi tērētu naudu.
    Es labāk palieku pie sava “nekolekcijas” RX1.

    Mikus Karlsons
    26.11.2014 17:05

    Tur par RX1 es pilnībā piekrītu, bet nu tā nav plastmasa, tas ir vai nu koks vai oglekļa šķiedra, atkarībā no modifikācijas. :) Bet kur nu mums, mirstīgajiem to saprast. :D Bet jā, RX1 ir labs. Sasodīti labs.

    GundarsBarons
    28.11.2014 17:55
    Reply to  Mikus Karlsons

    RX1 ir tiešām labs ;) Rakstā jau runa ir par RX100, kas ir kvalitatīva vidusmēra kamera. Tad jau to koku tiešām būtu pielikuši RX1

    Reklāma