Web Analytics
More
    Reklāma

    Google sakārtojusi tiešsaistes informāciju par pieeju lietotāja kontam

    Jaunākie raksti

    Google uzlabojusi un padarījusi pārskatāmāku informāciju par lietotāja piekļuvi savam Google, un attiecīgi arī Gmail, YouTube u.c. Google servisiem. Tagad katrs pats var uzskatāmi redzēt kad un kas ir pieslēdzies Google, kā arī tiek norādīta aptuvena ierīces atrašanās vieta. Manuprāt, šīs ir lieliska iespēja novērot, vai tavam lietotāja kontam vēl kāds netiek nesankcionēti klāt.

    Sadaļā Ierīces un darbības var redzēt visas ierīces, kas pieslēgušās un izmantojušas Google kontu. Nav iespējams redzēt ko katra konkrētā ierīce ir darījusi, Google informēs tikai par pieslēgšanās laiku un vietu. Ierīces un darbības sadaļa uzkrāj datus par pēdējām 28 dienām.

    Reklāma

    Lai uzlabotu Google lietotāja drošību, ieviests jauns un uzlabots konta drošības iestatījumu vednis (wizard). Tas palīdzēs izprast un uzstādīt konta atkopšanas iespējas, pievienot vēl vienu e-pasta adresi, telefona numuru un tamlīdzīgi. Turpat varēsi pārskatīt un atslēgt pieejas aplikācijām, kuras vairs neizmanto.

    Google gan varēja dažādos viltīgos veidos ik pa laikam katram lietotājam uzspiest sava konta drošības un pieeju pārbaudi. Laika gaitā uzkrājas dažādu neizmantotu aplikāciju pieejas pieprasījumi, kas var radīt drošības draudus.

    Drošība — ierīces Aizsargāts konts — konta iestatījumi

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma