Web Analytics
More
    Reklāma

    Eksperti prognozē, ka Windows Phone jau drīzumā ieņems otro vietu B2B sektorā

    Jaunākie raksti

    Kā prognozē pētījumu kompānijas CCS Insight pētnieki, kompānijas Microsoft mobilā operētājsistēma Windows Phone, jau 2016. gada beigās ieņems otro vietu korporatīvajā (B2B) sektorā. Pirmajā vietā pēc viņu vērtējuma būs iOS, bet trešo vietu ieņems Android un BlackBerry. Kā uzskata eksperti, tad Windows Phone lielākais trumpis ir iespēja to integrēt ar serveru sistēmām un plašais savietojamo programmu klāsts.

    Tāpat analītiķi no CCS Insight prognozē, ka jau tuvākajā laikā Lenovo, Sony un LG atgriezīsies pie Windows Phone platformas aparātu ražošanas. Dažiem tā būs jau esošās ražošanas paplašināšana, dažiem iespēja izcelties no kopējās Android masas.

    Reklāma

    Tā „LG varētu izmantot Windows Phone platformu, lai vairāk distancētos no sava tiešā un mūžīgā konkurenta Samsung” uzskata CCS Insight eksperti. Un visticamāk Microsoft atradīs veidu, kā stimulēt kompānijas ražotājus, lai tās plašāk izmantotu viņu piedāvāto OS.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    GadgetZone
    24.11.2014 15:16

    Kādreiz iespējams apsteigs Android, bet nedomāju, ka tas notiks divu gadu laikā.

    drinkits
    24.11.2014 18:04
    Reply to  GadgetZone

    Jāsagaida pavasaris ar WP10 jaunumiem.

    25.11.2014 19:08
    Reply to  GadgetZone

    Runa jau neiet par parastajiem mirstīgajiem, bet gan korporatīvajiem klientiem. Ikdienas lietotāju vidū, manuprāt, WP ir ļoti tāls ceļš ejams lai jelkad pakāptos no stabilās 3 pozīcijas

    Reklāma