Web Analytics
More
    Reklāma

    No Apple sagaida vismaz 30 miljonus pārdotu Apple Watch pirmajā gadā

    Jaunākie raksti

    Apple Watch pie patērētājiem vajadzētu nonākt 2015. gada sākumā, kas faktiski, visticamāk, nozīmē pavasari. Tirgus analītiķi jau ķērušies klāt dažādiem Apple Watch pārdošanas scenārijiem un pirmā gada kopējiem apjomiem. Morgan Stanley bankas analītiķi ziņo, ka Volstrītas gaišie prāti esot šoreiz pārāk zemu novērtējuši Apple Watch spējas. Volstrītas analītiķi uzskata, ka pirmajā gadā tiks pārdoti vien 10 līdz 12 miljoni Apple Watch.

    Morgan Stanley bankas analītiķi liktu savu naudu uz 30 miljoniem pārdotu Apple Watch, turklāt vismaz katrs desmitais esošais iPhone 5 vai jaunāka iPhone īpašnieks iegādāsies Apple Watch. Morgan Stanley norāda, ka iepriekš jau Volstrīta nav novērtējusi pirmo modeļu iPhone un iPad spējas. Attiecīgi tika prognozēts 9 un 5 miljonu pārdošanas apjoms, bet faktiski bija 12 un 15 miljoni pārdotu viedierīču.

    Reklāma

    Protams, milzīga ietekme Apple Watch pārdošanā būs noslēgtajiem operatoru līgumiem. Tikai pēc Ziemassvētkiem varēs skaidrāk pateikt, cik viedpulksteņu pircēji nebūs spējuši sagaidīt Apple Watch, tā vietā iegādājot Pebble vai kādu citu saderīgu viedo pulksteni. Šobrīd aptaujas norāda, ka Apple Watch iegādāsies 10% esošo Apple viedierīču lietotāji.

    ASV teritorijā, kur arī veikts pētījums, Apple ir milzīga ietekme. Tur Apple Watch ir absolūts vēlmju saraksta līderis un tam piekāpjas visi citi esošie un topošie viedie pulksteņi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    m
    24.11.2014 16:04

    moto 360 ftw

    Reklāma