Web Analytics
More
    Reklāma

    Tehnoloģiju stārtapu organizācija TechHub Rīga atklāj jaunās telpas

    Jaunākie raksti

    Piektdien savu jauno telpu durvis oficiāli vaļā vēra Latvijas nozīmīgākā stārtapu organizācija TechHub Riga. Sākotnēji TechHub Riga kopā strādāšanas ofiss atradās Citadeles ielā 12 un pēc īres termiņa beigām uz neilgu laiku TechHub biedri bija “izkaisīti” pa vairākiem ofisiem Rīgas centrā. Jaunās 800 kvadrātmetrus plašās telpas atrodas pašā Rīgas sirdī – Kaļķu ielā 12/14 svaigi izremontētā namā. Šīs ēkas īpašnieki to uz desmit gadiem atvēlējuši sabiedriskā labuma organizāciju vajadzībām un tas nozīmē, ka TechHub Riga varēs augt un attīstīties neuztraucoties par telpām.

    Jaunajā TechHub Riga birojā ir darba vietas 150 biedriem un tajā pieejamas atvērta tipa kopdarbības telpas, sapulču telpas, komandu telpas, kā arī terase romantiskai kodēšanai zem zvaigznēm un pati nozīmīgākā – virtuves zona, kur tiks ne tikai atjaunoti enerģijas krājumi, bet raisīsies nopietnas un ne tik nopietnas sarunas.

    Reklāma

    2014-11-21 18.17.38

    Par 75 eiro mēnesī var kļūt par TechHub Riga biedru “Resident Lite” – iekļūt birojā 24/7 un strādāt pie jebkura kopdarbības telpā esoša brīva galda. Samaksājot 100 eiro mēnesī, biedrs kļūst par “Resident” un viņam ir savs galds vai vieta kopdarbības telpā, kā arī pieeja tam 24/7. Samaksājot vienreizēju 400 eiro gada maksu, biedrs saņem iespēju darba stundās 2-3 reizes nedēļā strādāt pie kopdarbības telpā esoša brīva galda. Ja TechHub telpās vēlas strādāt komanda, tad tās ikmēneša maksas sākas no 500 eiro.

    Tomēr TechHub nav tikai vienkārša ofisa telpu īre, jo tā ir lieliska iespēja ikdienā strādāt ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem un nemitīgi uzsūkt jaunas zināšanas dažādos pasākumos. Jaunajās telpās biedriem tiek piedāvātas bezmaksas konsultācijas tādās jomās kā mārketings, investīciju piesaiste, juridiskie jautājumi, grāmatvedība u.c. Starp mentoriem ir Jānis Skutelis (FlyCap), Anna Andersone (Froont), Egils Boitmanis (Infinitum 8), Andris K. Bērziņš (TechHub Riga, BuzzTale), Viesturs Sosārs (Real Sound Lab), Artūrs Mednis (Inspired Digital), Māris Daģis (Sellfy), Ernests Štāls (Reach.ly), Andris Rubīns (DDB Latvia), Signe Šneidermane (Repsonsum), Gunārs Grundštoks (IT House), Leo Seļāvo (Latvijas Universitāte) un Ingrīda Kariņa-Bērziņa (Raidla Lejiņš & Norcous).

    TechHub Riga ir bezpeļņas organizācija un tu varī palīdzēt tai iegādāties biedriem nepieciešamos galdus un krūzītes speciālā ziedošanas kampaņā.

    Tipiski TechHub biedri ir programmatūras izstrādātāji un TechHub Riga ir absolvējuši tādi uzņēmumi kā Cobook (viņus nopirka FullContact), Infogr.am, Sellfy, Froont, Fastr Books u.c. TechHub Riga aicina pieteikties jaunus biedrus.

    Jaunajās telpās par interneta pieslēgumu rūpēsies stratēģiskais partneris Lattelecom. Šis telekomunikāciju uzņēmums nodrošinās arī ikmēneša tikšanos un TechChill Baltics konferences tiešraides.

    Jauno telpu atklāšanas pasākumā līdžinējais TechHub Riga valdes priekšsēdētājs Andris K. Bērziņš paziņoja par sava amata nodošanu TechHub Riga līdzdibinātājam un datu apstrādes uzņēmuma Reach.ly vadītājam Ernestam Štālam. Viņš savā uzrunā sacīja, ka TechHub Riga ir piedzīvojis izaugsmi, tomēr jau drīzā nākotnē tā vēl tikai pieaugs.

    2014-11-21 18.44.39
    Uzrunu saka jaunais TechHub Riga valdes priekšsēdētājs Ernests Štāls

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma