Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook izlēmis saziņu sašķelt vēl sīkāk ar Groups aplikāciju

    Jaunākie raksti

    Facebook izmērījis, ka Facebook Groups iespējas katru mēnesi izmanto ap 650 līdz 700 miljoni lietotāju. Šie lietotāji nosūta aptuveni 2.5 miljardus ziņu mēnesī un attiecīgi tas nostāda Facebook Groups interesantā situācijā – no vienas puses pieprasījums pēc čatiņa daudzu lietotāju starpā uzskatāms par ļoti augstu, kamēr funkcijas un ērtības ir pavisam piemirstas.

    Lai labotu situāciju, izlaista Facebook Groups aplikācija iOS un Android operētājsistēmām. Tiek norādīts, ka ierastā Facebook aplikācija it kā spēja apkalpot daudzu lietotāju saziņu, bet šī iespēja bija paslēpta pārāk dziļi. Lietotāju ieradumu izpēte liecina, ka Facebook neuzskatāmi demonstrēja grupu saraksti, kas bieži noveda pie neizlasītām ziņām. Facebook Groups aplikācija veidota, lai funkcionalitāte un ērtums būtu pirmajā vietā.

    Reklāma

    Facebook Groups pieļauj veidot interešu un draugu kopas, saziņa notiek tikai iesaistīto lietotāju starpā. Katrs pats var izvēlēties savas veidotās grupas nosacījumus un pieejas.

    Nedrīkst piemirst, ka Facebook bieži tiek lamāts par ēdelīgo un milzīgo Facebook aplikāciju mobilajām operētājsistēmām. Tāpat pēc Facebook Messenger atšķelšanas daudzi ir pārgājuši vienkārši uz interneta pārlūka izmantošanu Facebook pārskatīšanai un saziņai ar draugiem. Facebook un Facebook Messenger aplikācijas kopā aizņem ap 100 MB vietu RAM atmiņā, tāpat tās tiek bieži vainotas palielinātā viedtālruņa enerģijas rijībā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma