Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft paziņo par jau 50 miljoniem aktivizētu Lumia ierīču

    Jaunākie raksti

    Šodien Vācijā notika pasākums, kurā kompānija Microsoft pastāstīja par jaunumiem un sasniegumiem Windows Phone lauciņā. Un kā izrādās, tad Microsoft ir par ko priecāties.

    Uz šo brīdi ir aktivizētas jau vairāk kā 50 miljoni Lumia ierīču ar WP operētājsistēmu. Jāpiezīmē, ka šis skaitlis, kaut arī ne milzīgs salīdzinot ar konkurentiem, tomēr ir pietiekami nopietns. Turklāt tajā nav iekļautas ierīces, kuras ir nopirktas, bet nav aktivizētas, un arī citu ražotāju WP ierīces šai statistikā neietilpst. Un tās kopējā telefonu skaitā veido aptuveni 10%.

    Reklāma

    Tāpat Microsoft pastāstīja, ka pēdējo trīs mēnešu laikā aplikāciju veikals ir papildinājies par 20000 vienībām, un tagad to ir aptuveni 320000. Tas ir mazāk kā konkurentiem, taču pilnībā pietiekami, lai ikviens lietotājs atrastu sev nepieciešamo.

    Tāpat tiek ziņots par 560000 aplikāciju izstrādātājiem, taču šis skaitlis liekas šaubīgs. Tas var būt patiess tikai tad, ja tur automātiski tiek ieskaitīti arī visi Windows Phone Preview for Developers programmas lietotāji. Kas tā arī visticamāk ir noticis.

    Kopumā izskatās, ka palēnām, bet tomēr Microsoft ekosistēma ieņem savu vietu. Nākotnē varam gaidīt vēl labākus rezultātus, kurus visticamāk ietekmēs jaunās un lētās Microsoft Lumia 535 parādīšanās, kā arī universālās OS Windows 10 klajā laišana, un tas, ka tā būs pieejam visiem Windows Phone 8 lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ēriks
    19.11.2014 17:44

    Manas ģimenes četras Lumias aizņem 0,000008% no kopējā skaita. Un domāju, ka nākotnē arī turpināsim veidot šo procentu, bet labāk, lai tas būtu mazāks.

    Reklāma