Web Analytics
More
    Reklāma

    Slush uzvarētājs saņems 250 000 eiro

    Jaunākie raksti

    Ziemeļeiropas nozīmīgākais uzsācējbiznesa [startup] forums Slush 2014, kas risināsies Helsinkos, Somijā 18. un 19. novembrī, un pulcē kopumā 12 tūkstošu dalībnieku no vairāk nekā 80 valstīm, šajā gadā piedāvā arī līdz šim ievērojamāko naudas balvu tā uzvarētājam. Atlasot 100 potenciāli sekmīgākos no reģiona startup, tiem tiek dota iespēja sacensties pašprezentāciju [pitching] cīņā un finālā ne tikai iepazīstināt ar savu uzņēmumu un ideju visu foruma dalībnieku auditoriju, bet arī iegūt ceturtdaļmiljona eiro vērtas investīcijas, kuras nodrošina Evli banka un Somijas Biznesa eņģeļu asociācija.

    Lai novērtētu šo pašprezentāciju sacensību, kas risināsies uz divām no foruma skatuvēm, to vēros vairāk nekā 50 investoru pārstāvji un uzvarētāju izziņos Slush 2014 noslēgumā, 19. novembra pēcpusdienā.

    Reklāma

    Jāatzīmē, ka starp šī gada izaugsmes perspektīvas TOP 100 uzsācējuzņēmumiem ierindojies arī Latvijas 3D drukas ierīču ražotājs Mass Portal, kas savu jaunāko iekārtu ar nosaukumu Pharaoh™ rādīja pašmāju publikai prezentācijā Riga COMM izstādē.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Y3KXuIiNaY8]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma